Silmäluomileikkaukset

Silmäaseman päiväkirurgisissa leikkauksissa voidaan hoitaa kaikki arkea häiritsevät silmäluomiongelmat. Esimerkiksi yläluomileikkaus antaa silmillesi tilaa nähdä paremmin ja piristää ilmettäsi. Meiltä saat apua helposti varaamalla ajan ilmaiseen leikkausarvioon.  
 

Terveet ja kauniit silmäluomet silmäluomileikkauksella

Yleisin silmäluomivaiva on raskas yläluomi. Se voi haitata näkemistä ja saada sinut näyttämään kiukkuiselta tai ikäistäsi vanhemmalta. Meillä on pitkä kokemus myös muiden silmäluomen ulkonäköön tai terveyteen liittyvien ongelmien korjaamisesta.

Maksuton leikkausarvio

Silmäsairaalamme asiantuntija auttaa suunnittelemaan silmäluomileikkauksesi maksuttomassa leikkausarviossa. Käynti leikkausarviossa ei velvoita sinua mihinkään. Maksuttomia silmäluomileikkauksen hoitoarvioita on tarjolla Silmäsairaaloissamme Espoossa, Helsingissä, Joensuussa, Kuopiossa, Oulussa, Rovaniemellä, Seinäjoella, Vaasassa ja Turussa.

Soita ja varaa aika: p. 010190200 (mpm/pvp)
 

Silmäluomileikkaus vaihe vaiheelta

1. Maksuton leikkausarvio

Leikkausarvio Silmäasemalla on aina maksuton eikä velvoita sinua mihinkään. Pääset keskustelemaan asiantuntijamme kanssa leikkauksen mahdollisuuksista ja alustavista kustannuksista sekä toiveistasi ja odotuksistasi. Varaa aika soittamalla p. 010190200 (mpm/pvp)

2. Esitutkimus

Jos leikkaus tuntuu oikealta ratkaisulta, varaamme sinulle vielä maksullisen esitutkimuksen ennen leikkausta. Esitutkimuksen tekee kirurgi, jonka kanssa sovitte leikkauksen tarkemmista yksityiskohdista. Lopuksi saat yksilöllisen hinta-arvion silmäluomileikkauksellesi.

3. Leikkaus

Silmäluomileikkaus kestää noin tunnin ja se tehdään paikallispuudutuksessa. Jos toivot, saat ennen sitä rauhoittavan ja kipua lievittävän lääkkeen. Leikkauksen jälkeen pääset kotiin saattajan kanssa.   
 

4. Toipuminen

Silmäluomileikkauksesta toipuminen on yleensä nopeaa ja kivutonta, ja voit tehdä kevyitä askareita ja ulkoilla normaalisti. Sairauslomaa tarvitset 1-2 viikkoa. Kasvoilla voi olla jonkin verran turvotusta ja mustelmia 10-14 päivän ajan. Leikkausjäljet hälvenevät huomaamattomiksi noin kuukauden kuluttua leikkauksesta.

5. Jälkitarkastus

Ompeleet poistetaan noin viikon kuluttua jälkitarkastuksessa. Samalla varmistamme, että leikkaus on onnistunut ja toipumisesti etenee. Leikkauksen lopputulos tarkistetaan vielä noin puolen vuoden päästä leikkauksesta. Potilastietojärjestelmään kirjatut merkinnät siirtyvät myös Omakantaan.

Hinnat

Kerromme alustavan hinnan silmäluomileikkauksellesi jo leikkausarviossa. Lopullinen hinta vahvistuu esitutkimuksessa, kun leikkauksen yksityiskohdat on sovittu.

Leikkausarvio Silmäasemalla on aina maksuton.

Suuntaa-antavat hinnat silmäluomileikkaukselle

Toimenpide Hinta
Leikkausarvio 0 €
Leikkaavan lääkärin esitutkimus 80 - 180 €
Leikkaus, esim. molempien silmien yläluomileikkaus  1170 - 1420 €
Toimistomaksu 18 €
Kanta -maksu 1,5 €

Rahoitus - 12 kk koroton maksuaika

Jokaisella on oikeus nähdä hyvin. Tarkka näkö ei mielestämme saisi jäädä kenellekään haaveeksi, ja siksi tarjoamme sinulle helpon ja joustavan tavan maksaa kaikki palvelumme. Silmäsairaalatilin avulla voit maksaa leikkauksen sinulle sopivissa erissä. Saat jopa 12kk korotonta maksuaikaa.

ISO 9001 laatusertifikaatti

Askarruttaako silmäluomileikkaus?

Ota yhteyttä, niin asiantuntijamme arvioi leikkauksen sopivuuden sinun silmillesi. Et sitoudu mihinkään ja saat tilaisuuden keskustella sinua mietityttävistä asioista. Voit myös kysyä lisää asiakaspalvelustamme chatin kautta.

Soita

010 190 200

(mpm/pvm) Chat ja asiakaspalvelu avoinna: ma-pe klo 8 - 21, la 9 - 18.