Silmistä

Jos silmälasisi rikkoutuvat

Jos silmälasisi ovat rikkoutuneet, tarjoamme muutaman eri tavan uusien lasien hankkimiseen. Tarvittaessa saat uudet lasit rikkoutuneiden tilalle hyvinkin nopeasti.

1. Jos sinulla on Silmälasiturva

Jos silmälasisi ovat rikkoutuneet oman toimintasi johdosta ja olet silmälaseja hankkiessasi ostanut laseillesi Silmälasiturvan, ota yhteyttä lähimpään myymälään. Lue lisää täältä.

 

2. Silmälasit vanhalla reseptillä

Jos olet hankkinut edelliset silmälasisi Silmäasemalta ja reseptisi on edelleen voimassa, voit tilata uudet silmälasit samantien lähimmästä myymälästä ilman uutta näöntutkimusta. Valittavanasi on koko kehysvalikoimamme. Toimitusaika on normaali eli 2–3 viikkoa. Valmiit lasit saat noudettua myymälästä, tarvittaessa voimme myös postittaa ne sinulle.

 

3. Nopean toimituksen panttilasit

Panttilasit saat käyttöösi parhaimmillaan parissa päivässä. Ne on tarkoitettu pääasiallisesti väliaikaisiksi varalaseiksi, kunnes saat varsinaiset silmälasisi. Panttilasit ovat saatavilla varastovoimakkuuksin eli SA 1.6 HMC -linsseillä kerran ohennettuna. Valittavanasi on viiden kehyksen valikoima.

Panttilasien hinta on 79 €, ja se hyvitetään hankkiessasi varsinaiset silmälasit. Toki panttilasit voi pitää itsellä varsinaisten lasien rinnalla varalaseina myös jatkoa varten. Tällöin niiden hintaa ei hyvitetä. Panttilasien tilaaminen edellyttää voimassa olevaa reseptiä tai näöntutkimusta.

Toimitusaika voi vaihdella myymälöittäin. Jos varastolinssi joudutaan vaihtamaan rx-linssiin, toimitusaika pitenee.

 

4. Pika-silmälasit jopa alle vuorokaudessa

Helsingissä Kaivopihan ja Triplan myymälästä saat uudet silmälasit jopa alle vuorokaudessa. Lue lisää PIKA-palvelusta.

 

Myymälöiden yhteystiedot ja aukioloajat voit tarkistaa täältä.

Lue myös:

Miten löytää omille voimakkuuksille lasit, jotka istuvat kasvoilla, sopivat persoonalliseen tyyliin ja miellyttävät vielä kuukausien tai vuosien päästä? Kokosimme alle vinkkejä, joiden avulla valitset laajasta valikoimastamme juuri sinulle täydelliset silmälasit. Voit tutustua malleihin etukäteen verkkokaupassamme ja kääntyä tarvittaessa asiantuntevan henkilökuntamme puoleen.

Silmälasiostoksilla näkee ja kuulee usein puhuttavan laadukkaista linsseistä. Mitä se oikeastaan tarkoittaa, ja miksi korkealuokkaiset linssit maksavat enemmän? Petri Eskola, Hoya Vision Caren Global Marketing PMO Manager kertoo, mistä tekijöistä silmälasien linssien laatu syntyy.

Moni ihmettelee silmälasiostoksilla, mikä merkkikehyksissä maksaa. De Rigo Visionin maahantuoja Antti Lahdensuu kertoo, mistä silmälasikehysten hinta koostuu ja miksi laadukkaista kehyksistä kannattaa maksaa enemmän.