Silmistä

5 hyvää syytä valita piilolinssit

Piilolinsseillä näkeminen on vapautta ilman kehysten tuomaa rajausta. Tänä päivänä pystytäänkin lähes kaikki taittovirheet korjaamaan myös piilolinsseillä. Listasimme viisi hyvää syytä valita piilolinssit.

5 hyvää syytä valita piilolinssit

1. Rajaton näkökenttä

Piilolinsseillä näkökenttä vastaa luonnollista näkemistä ilman kehysten tuomaa rajausta. Piilolinssit eivät myöskään vääristä eivätkä aiheuta keinuntaa. Katsottava ympäristö pysyy oikean kokoisena ja terävänä koko ajan ilman sameita alueita.Piilolinssit eivät huurru, joten näkösi pysyy tasaisena vaikka lämpötila vaihtelisi.

2. Mukana aktiivisessa elämässä

Piilolinssit pysyvät mukana aktiivisessa elämäntyylissä. Harrastatpa vaikka hiihtoa tai kamppailulajeja, piilolinssit pysyvät silmissä ja vauhdissasi mukana. Piilolinsseillä voit harrastaa lähes mitä vain ilman, että sinun tarvitsisi pelätä lasien rikkoutumista.

3. Lähes kaikki taittovirheet voidaan korjata piilolinsseillä

Piilolinsseillä voidaan korjata perusvoimakkuuksien lisäksi myös hajataittoa sekä ikänäköä. Linssien suunnittelussa ollaan otettu huomioon entistä paremmin erilaiset taittovirheet ja isompiakin haja-taitteisuuksia pystytään korjaamaan piilolinsseillä. Myöskään ikä ei ole este piilolinssien käytölle sillä piilolinssejä saa myös monitehoisena, jolloin samalla piilolinssillä korjataan sekä kauko-että lähinäköä.

4. Terveet ja hyväntuntuiset silmät

Uudet silikonia sisältävät piilolinssit antavat silmillesi riittävästi happea, jolloin ne voivat hyvin. Uudet piilolinssit sisältävät hyvin kyynelnesteen koostumusta jäljittelevää molekyyliä, joka rakastaa vettä. Tämä ominaisuus pysyy linssissä pitkiäkin aikoja pitäen linssit miellyttävän tuntuisena koko päivän. Linssit ovat luonnollinen miellyttävän tuntuinen osa silmää.

5. Näytät juurikin omalta itseltäsi

Piilolinsseillä olet oman itsesi näköinen. Piilolinssit eivät rajaa kasvojasi tai korosta ilmeitäsi. Voit meikata halutessasi vapaasti eikä sinun tarvitse miettiä miten meikkisi sopii silmälasien kanssa. Oletpa sitten luonnon kaunis tai juhlameikeissä, näytät juuri sellaiselta kuin haluat!

Tubettajat Roponen ja Deata testasivat Acuvue Oasys 1-day piilareita, katso alta miten piilarit toimivat vauhdikkaissa tilanteissa!

 

Bloggaajat testasivat Acuvue Oasys 1-day piilareita erilaisissa olosuhteissa:

 

Go 4 it vol. 2

Go 4 it vol. 2 -blogin kirjoittaja Minttu löysi vihdoin piilarit, jotka tuntuivat silmissä mukavalta koko päivän.

Lue hänen fiiliksiään Go4itvol2 -blogista.

 

Mariannan

Mariannan-blogia kirjoittava Marianna Mäkelä testasi miten Acuvue Oasys 1-day piilarit toimivat pitkällä lennolla.

Kurkkaa hänen kokemuksensa Mariannan-blogista.

 

MirvaAnnaMarian

Bloggaaja MirvaAnnaMarian huomasi että ei näe kunnolla hiihtoladuilla tai rinteessä.

Lue MirvaAnnaMarian-blogista miten huippupiilarit kirkastivat näön uudelleen.

Videobloggaaja, laulaja ja lauluntekijä Sara Forsberg, taiteilijanimeltään SAARA, kävi Silmäasemalla laserleikkauksessa alkusyksystä 2018.

Toimittaja ja Uusi Muusa-blogin tuottaja Jenna Kämäräinen kävi laserleikkauksessa Helsingin silmäsairaalassa yhteistyön merkeissä. Jenna, joka kertoo suhtautuneensa silmiinsä lähes neuroottisella huolellisuudella ja pelänneensä leikkausta valtavasti etukäteen, uskoo laserleikkauksen olleen paras asia, joka hänelle on tapahtunut.

Urheiluun kannattaa valita aurinkolasit, jotka auttavat suorituksissa. Eri linssien värit ja aurinkolasien ominaisuudet on hyvä valita käyttötarpeen mukaan. Urheilijalle aurinkolasien istuvuus ja kestävyys ovat erityisen tärkeitä valintakriteereitä.