Silmistä

5 syytä mennä linssileikkaukseen

Haluaisitko pysäyttää ikänäön etenemisen? Oletko kyllästynyt pelaamaan kauko- ja lukulasien kanssa? Syitä mennä linssileikkaukseen ei tarvitse kauan hakea. Silmäaseman linssileikkaus ratkaisee monta silmien ikääntymiseen liittyvää ongelmaa.

Laserleikkauksesta ja sen hyödyistä on puhuttu jo vuosia, mutta ikänäön korjaava linssileikkaus on monelle uusi asia. Linssileikkauksessa silmän oma linssi vaihdetaan keinotekoiseen linssiin, jonka ominaisuudet valitaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Leikkausta suositellaan yli 45-vuotiaille, mutta ikänäkö kehittyy yksilöllisesti vuosien kuluessa.

Etsitkö syitä mennä linssileikkaukseen? Listasimme sinulle viisi!

1. Linssileikkaus korvaa lukulasit, kaukolasit ja monitehot

Tuntuuko sinusta toivottomalta säätää useiden eri lasien kanssa tai tihrustaa hankalien monitehojen läpi? Mietitkö, näetkö koskaan oikeasti hyvin vai rajoittaako jokin aina näkemistäsi? Jos haluat lopettaa rillirallin ja päättää itse, miten näet, linssileikkaus on sinulle oikea ratkaisu. Suurin osa ihmisistä pärjää leikkauksen jälkeen täysin ilman laseja.

 

2. Linssileikkaus poistaa hajataiton

Linssileikkauksella pääset eroon myös hajataitosta. Saat kirjaimellisesti uudet linssit, joilla näet juuri niin kuin haluat.

 

3. Linssileikkaus korjaa ikänäön ja kaihin

Linssileikkaus tuo pysyvän tuloksen, sillä keinolinssi pysäyttää ikänäön etenemisen. Linssileikkauksen tekniikka on täsmälleen sama kuin kaihileikkauksessa, joten asiakas, jolle on tehty linssileikkaus, ei myöhemmin tarvitse kaihileikkausta.

 

4. Linssileikkaus on tie rennompaan arkeen

Tuntuuko siltä, että lasit ovat aina huurussa tai pisaroissa? Hukkaatko säännöllisesti lukulasisi tai onnistutko rikkomaan rillit toistensa jälkeen? Linssileikkaus vapauttaa sinut ainaisesta silmälasipainista ja säästää energiaa muuhun elämään.

 

5. Kertaostos tuo pitkäaikaisen hyödyn

Kertainvestoinnista huolimatta on monia hyviä syitä mennä linssileikkaukseen, sillä toimenpide maksaa itsensä nopeasti takaisin. Sinun ei tarvitse enää päivittää silmälaseja näön muuttuessa tai trendien vaihtuessa eikä varata lukulaseja rintataskuun ja laukun pohjalle. Voit keskittyä näkemään kirkkaasti ja nauttimaan elämästä!

Varaa aikaa maksuttomaan arviointiin, jossa käydään läpi syitä mennä linssileikkaukseen ja keskustellaan vaihtoehdoista!

Hoitoarviossa käyt läpi asiantuntijamme kanssa, miten tällä hetkellä näet, miten haluaisit nähdä ja mitä voit odottaa leikkaukselta.
Kerromme myös tarkemmin leikkauksen rahoituksesta ja hinnoista. Hoitoarvio on maksuton ja se ei sido sinua mihinkään.

Lue myös:

Kimmo Ollikaisella oli aiemmin käytössä sekä kauko- että lähilasit, sillä monitehojen käyttö tuntui hankalalta. Linssileikkauksen jälkeen työ sähkömiehenä ja rakas metsästysharrastus sujuvat ilman lasien kanniskelua ja vaihtamista.

Linssileikkauksessa silmän oma ikääntynyt linssi korvataan keinotekoisella yksi- tai moniteholinssillä. Linssileikkauksella voidaan korvata lukulasit, kaukolasit tai moniteholasit ja poistaa hajataitto.