SIlmälasit
Halvat silmälasit
Halvat silmälasit
Halvat silmälasit
Varaa aika optikolle tai silmälääkärille
VARAA AIKA

Halvat silmälasit: näillä vinkeillä saat vastinetta rahoillesi

Silmälasien käyttötapoja on yhtä monta kuin käyttäjiä. Oma silmälasibudjetti riippuu paitsi lompakon paksuudesta myös omista mieltymyksistä ja käyttötottumuksista. Esimerkiksi lapsilla näkö muuttuu nopeasti, ja vaihtelunhaluinen päivittää lasinsa tiuhempaan pienemmällä summalla. Onneksi optikkoliikkeessä löytyy nykyään runsaasti vaihtoehtoja sekä edullisten että arvokkaampien lasien etsijälle.

Mikä silmälaseissa maksaa?

Silmälasien kokonaishintaan vaikuttavat kehysten lisäksi linssit. Yksinkertaiset yksiteholinssit maksavat edullisimmillaan noin kaksikymmentä euroa kappale, mutta monimutkaisempi silmälasiresepti nostaa hintaa. Jos toiveissasi on halvat silmälasit eikä näköä voi korjata yksiteholinsseillä, kehysten hyvä hinta-laatusuhde korostuu entisestään.

Kehysten hintaan vaikuttavat niin merkki, valmistusmateriaalit kuin yksityiskohtien määrä. Vastuullisuuteen sitoutuneiden silmälasimerkkien hinnassa näkyy panostus kierrätykseen sekä luontoa säästäviin pakkausmateriaaleihin ja -tapoihin. Nämä merkit eivät kuitenkaan aina ole kalleimmasta päästä, sillä esimerkiksi Silmäaseman valikoimasta löytyvä Monkeyglasses tarjoaa kehyksiä 150–200 eurolla. Halvat silmälasit voivat siis olla myös vastuulliset.


Tiedä, mitä haluat

Budjetti ja kehystoiveet on hyvä miettiä valmiiksi jo ennen kuin lähdet silmälasiostoksille. Pohdi, etsitkö esimerkiksi ajattomia kehyksiä seuraavaksi 3–5 vuodeksi vai trendipokia, joiden käyttöikä on lyhyempi. Nämä asiat kannattaa kertoa myös silmälasiliikkeessä, jotta optikko osaa esitellä juuri sinulle sopivia vaihtoehtoja. Silmäaseman omista OD/OS-, KATSO-, Inspiro- ja Ergo-mallistoista löytyy silmälasikehyksiä moneen makuun hintahaarukassa 19-129 euroa. Hutiostoksista ei tarvitse huolia, sillä Silmäasemalla on 100 päivän tyytyväisyystakuu kaikille silmälaseille voimakkuuksilla.


Halvat silmälasit alennusmyynnistä

Laadukkaat mutta silti halvat silmälasit voi napata alennusmyynnistä: hyviä kehystarjouksia löytyy varsinkin vuodenvaihteessa ja juhannuksen jälkeen. Viime vuosina Black Friday on noussut merkittäväksi tapahtumaksi myös silmälasimyynnissä. Tyylitietoisen kannattaa pitää silmällä kahdet lasit yksien hinnalla -kampanjoita. Useimmiten tarjoukset kattavat koko valikoiman, ja toisiksi laseiksi voi valita myös esimerkiksi piilolinssit tai aurinkolasit.

Optikkoketjujen omat, jatkuvat tarjoukset voivat nekin pelastaa budjetin. Silmäasemalla ekaluokkalaiset saavat kehykset ilmaiseksi voimassa olevalla silmälääkärin reseptillä, ja alle 18-vuotiaat ja opiskelijat ostavat linssit ja kehykset puoleen hintaan. Näillä jatkuvilla tai sesonkeihin liittyvillä alennuksilla säästät pitkän pennin silmälasihankinnoissa.

Varaa aika optikolle tai silmälääkärille
VARAA AIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Silmälasien ostajan opas
Miten löytää omille voimakkuuksille lasit, jotka istuvat kasvoilla, sopivat persoonalliseen tyyliin ja miellyttävät vielä kuukausien tai vuosien päästä? Kokosimme alle vinkkejä, joiden avulla valitset laajasta valikoimastamme juuri sinulle täydelliset silmälasit. Voit tutustua malleihin etukäteen verkkokaupassamme ja kääntyä tarvittaessa asiantuntevan henkilökuntamme puoleen.
Materiaali ja yksityiskohdat tekevät laadukkaat silmälasikehykset
Materiaali ja yksityiskohdat tekevät laadukkaat silmälasikehykset
Moni ihmettelee silmälasiostoksilla, mikä merkkikehyksissä maksaa. De Rigo Visionin maahantuoja Antti Lahdensuu kertoo, mistä silmälasikehysten hinta koostuu ja miksi laadukkaista kehyksistä kannattaa maksaa enemmän.
Silmälasien linssien laatu on monen tekijän summa
Silmälasien linssien laatu on monen tekijän summa
Silmälasiostoksilla näkee ja kuulee usein puhuttavan laadukkaista linsseistä. Mitä se oikeastaan tarkoittaa, ja miksi korkealuokkaiset linssit maksavat enemmän? Petri Eskola, Hoya Vision Caren Global Marketing PMO Manager kertoo, mistä tekijöistä silmälasien linssien laatu syntyy.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit