Aurinkolasit juoksuun

Näin valitset hyvät aurinkolasit juoksuun

Hyvät juoksulasit tekevät lenkkeilystä mukavampaa vauhdista ja tavoitteista riippumatta. Auringon UV-säteiden lisäksi ne suojaavat silmiä pölyltä, roskilta, tuulelta ja hyönteisiltä. Listasimme, mihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun haussa ovat täydelliset aurinkolasit juoksuun.


Varaa aika

OPTIKOLLE tai SILMÄLÄÄKÄRILLE

TAI SOITA

010 190 200

Ma–pe 8–21, la 9–18 (mpm/pvm)

Urheiluun kannattaa valita aurinkolasit, jotka auttavat suorituksissa

Aurinkolasit urheiluun


Urheiluun kannattaa valita aurinkolasit, jotka auttavat suorituksissa. Eri linssien värit ja aurinkolasien ominaisuudet on hyvä valita käyttötarpeen mukaan. Urheilijalle aurinkolasien istuvuus ja kestävyys ovat erityisen tärkeitä valintakriteereitä.

Lue lisää
Silmien laserleikkaus tuo iloa ja helppoutta urheiluun. Lue lisää

Silmien laserleikkaus tuo iloa ja helppoutta urheiluun


Silmien laserleikkaus tekee liikunnasta monin verroin huolettomampaa. Ammattiurheilijat kuten Leijona-kiekkoilija Mikko Lehtonen tietävät, miten haastavaa liikunta voi olla silmälasien ja piilolinssien käyttäjälle.

Lue lisää
Golf-aurinkolasit pelastavat puttaajan päivän. Lue lisää

Golf-aurinkolasit pelastavat puttaajan päivän


Sosiaalisuus ja raikkaassa ilmassa liikkuminen houkuttavat suomalaisia pelaajia yli kolmelle miljoonalle golfkierrokselle vuodessa. Keskittymistä vaativassa pelissä pärjäävät parhaiten ne, jotka näkevät tarkasti lähelle ja kauas sekä erottavat kentän kontrastit ja korkeuserot.

Lue lisää