Piilolinssit
Piilolinssien ostaminen
Piilolinssien osto
Piilolinssien osto
Tilaa piilolinssit ja tarvikkeet helposti verkkokaupasta
VERKKOKAUPPAAN

Miten ostan piilolinssejä?


Piilolinssit tulee ostaa aina saadun reseptin mukaisesti. Saat piilolinssireseptin piilolinssien ensisovituksessa tai piilolinssikontrollissa, jossa määritetään juuri sinun silmiisi sopivat linssit ja oikeat voimakkuudet. Sovituksen tai kontrollin jälkeen saat piilolinssireseptin.

Piilolinssit on tärkeää vaihtaa uusiin saatujen ohjeiden mukaisesti. Voit ostaa piilolinssejä kaikista myymälöistämme tai tilata niitä verkkokaupastamme. Jos muistat sinulle suositellun piilolinssimerkin ja vahvuutesi, voit ostaa piilolinssit itsenäisesti myymälästä. Mikäli et muista suositeltua merkkiä tai vahvuuksia, myymälähenkilökuntamme auttaa sinua mielellään.  

Halutessasi voit ostaa piilolinssit myös verkkokaupastamme. Mikäli olet pyytänyt optikkoa lisäämään piilolinssireseptisi verkkokauppaan, löydät tietosi kirjattuna verkkokaupasta. Tiedot löytyvät myös piilolinssireseptistä. Jos sinulla on vaikeuksia löytää omaa piilolinssimerkkiäsi verkkokaupastamme, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.  

Halutessasi voit tilata piilolinssit myös kestotilauksena. Kestotilaajana voit itse määrittää kuinka usein haluat saada piilolinssejä suoraan haluamaasi osoitteeseen. Kestotilaajalle toimitus on aina ilmainen, ja lisäksi saat paljon muita rahanarvoisia etuja. 

Uutiskirjeen tilaamalla saat tiedon muun muassa piilolinssikampanjoistamme sekä paljon erilaista asiantuntijatietoa näkemisestä ja silmäterveydestä ja muista kampanjoistamme. 

Tilaa Silmäaseman uutiskirje
TILAA UUTISKIRJE
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
5 hyvää syytä valita piilolinssit
Piilolinsseillä näkeminen on vapautta ilman kehysten tuomaa rajausta. Tänä päivänä pystytäänkin lähes kaikki taittovirheet korjaamaan myös piilolinsseillä. Listasimme viisi hyvää syytä valita piilolinssit.
Monitehopiilolinssit ovat näppärä vaihtoehto silmälaseille
Monitehopiilolinssit ovat näppärä vaihtoehto silmälaseille
känäön kehittyminen ei ole este piilolinsseille, sillä monitehopiilolinssit ovat mainio vaihtoehto silmälaseille.
Tiesitkö, että piilolinssien vahvuudet voivat muuttua elämäsi aikana?
Tiesitkö, että piilolinssien vahvuudet voivat muuttua elämäsi aikana?
On yleinen harhaluulo, että samalla piilolinssireseptillä pärjää vuosien ajan. Näkö, piilolinssien vahvuudet ja piilolinssitarpeet muuttuvat kuitenkin ikääntymisen, silmäsairauksien ja esimerkiksi raskauden myötä.
Laserleikkaus korjaa kaukonäön ja hajataiton
Laserleikkaus korjaa kaukonäön ja hajataiton
Silmien laserleikkaus on turvallinen vaihtoehto näön korjaamiseen silloin, jos silmälasit tai piilolinssit eivät ole sinun juttusi. Tutkimme, mikä laserleikkauksessa useimmin askarruttaa ja kokosimme vastaukset yleisiin kysymyksiin.
Katso kaikki artikkelit