Silmistä

Silmälasimuoti 2020: kevään ja kesän viisi valloittavaa tyyliä

Vuoden 2020 kevään ja kesän silmälasimuodissa on viisi pääsuuntausta, joissa näkyy niin mummolta lainattuja pokia kuin 90-luvun nostalgista nörtti-ilmettä. Tutustu tyyleihin alla ja päivitä kehyksesi kevääseen.

1. Läpikuultavat kehykset

Kevään ja kesän silmälasimuoti 2020 valloittaa hillityn tyylin ystävät läpikuultavilla, ilmavilla asetaattikehyksillä. Kevyet kehykset ovat erityisen mukavat kantaa ja tuovat valoa kasvoille. Hempeät ja raikkaat karkkisävyt sopivat sesonkiin täydellisesti ja istuvat niin töihin kuin vapaa-ajalle. Rohkeimmat tyylitaiturit yhdistävät kehykset trendikkäisiin tasa- tai liukuvärjättyihin, pastellisävyisiin linsseihin. Auringossa tummuvat linssit ovat valoisan kauden kätevin valinta.

Kehysmuoti 2020

McQ

McQ:n läpikuultavilla kehyksillä voi luoda pastellisen lopputuloksen yhdistämällä ne värjättyihin linsseihin.

Kehysmuoti 2020

Silhouette

Silhouetten superkevyiden titaanikehysten trendikäs linssimuoto pääsee oikeuksiinsa sävytetyn linssin ansioista.

Kehysmuoti 2020

Puma

Puman läpikuultavat kehykset värjättyihin linsseihin yhdistämällä saa raikkaan pastellisen lopputuloksen.

2. Moderni mummolatyyli

Kevään ja kesän retroimmat kehykset kaivetaan mummolan vintiltä. 60- ja 70-lukua henkivät kookkaat pokat kääntävät nyt katseet muotitietoisten kasvoilla. Silmälasimuoti 2020 on päivittänyt kehystyylin nykypäivään, ja valinnanvaraa löytyy paksuista malleista siroihin ja pyöreistä muodoista kulmikkaisiin. Liukuvärjätyt linssit tuovat retroilmeeseen pikantin lisän.

Kehysmuoti 2020

Monkeyglasses

Monkeyglassesin liukuvärjätyt ylisuuret kehykset voi halutessaan linssittää liukuvärjätyillä linsseillä uskottavan katutyylin saavuttamiseksi.

Kehysmuoti 2020

Pilgrim

Pilgrimin kevyet kehykset ovat saaneet modernin ilmeen linssin kantikkuudesta.

Kehysmuoti 2020

Gucci

Guccin kehykset tuovat ryhtiä kasvoille. Sama muoto sopii sekä miehille, että naisille.

3. Säväyttävä sininen

Asetaattikehysten karkkisävyt houkuttavat herkullisuudellaan, mutta väri-instituutti Pantone on määritellyt vuoden 2020 väriksi klassisen sinisen. Virallinen trendiväri näkyy luonnollisesti myös silmälasimuodissa. Rauhoittavan siniset kehykset istuvat sekä miesten että naisten kasvoille ja vakuuttavat hillityllä ajattomuudellaan.

Kehysmuoti 2020

Modo

Modon kehykset hienostunut sininen sävy sopii hillittyä väriä hakevalle.

Kehysmuoti 2020

Ray-Ban

Ray-Banin kirjavan sininen kehys käy sekä miehille että naisille.

Kehysmuoti 2020

Police

Policen tyylikäs tummansininen kehys on miehekäs ja turvallinen.

4. Ohuet ja värikkäät metallikehykset

Metallisävyiset kehykset saavat kevätkesällä kilpailijan pirteän värisistä, ohuista metallikehyksistä. Maalipintaisissa, osin useita värejä yhdistelevissä pokissa näkyy muun muassa räväkkää pinkkiä, kamelin ruskeaa, vuoden muotiväri sinistä sekä herkkää vanhaa roosaa. Kierrätysmateriaaleista valmistetut kehykset ilahduttavat erityisesti ympäristötietoisia silmälasien käyttäjiä.

Kehysmuoti 2020

Monkeyglasses

Monkeyglassesin kierrätetystä teräksestä valmistettu kehys on ekologisuutensa lisäksi pirteän värinen.

Kehysmuoti 2020

KunoQvist

KunoQvistin kaksivärisessä kehyksessä suosittu kamelin ruskea kohtaa sinisen.

Kehysmuoti 2020

Kate Spade

Kate Spaden hempeän sävyinen vanha roosa luo keväisen fiiliksen kasvoille.

5. 90-luvun nörttityyli

Silmälasimuoti 2020 tuo keväällä ja kesällä mummolatyylin rinnalle 90-luvun insinöörien ja opiskelijoiden suosiman nörttityylin. Lookia ilmentävät pyöristetyt, ovaalin ja pyöreän muodon välimaastoon asettuvat panto-henkiset kehykset. Modernit nörtit yhdistelevät kehyksissä eri materiaaleja ja varsinkin ruskean eri sävyjä, kuten Havannan ruskeaa.

Kehysmuoti 2020

HK-titan

HK-titanin kehyksessä eri materiaalit sulautuvat hyvin yhteen. Asetaatti etuosa ja kevyet titaaniaisat tekevät lopputuloksesta klassisen.

Kehysmuoti 2020

Giorgio Armani

Giorgio Armanin kehys on klassikko.
Kirjavan ruskea panto-kehys sopii
moderneille nörteille ja tyylitaitureille.

Kehysmuoti 2020

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfigerin hieman pilottimainen kehys vie ajatukset suoraan 90-luvun luokkahuoneeseen.

Lue myös:

Miten löytää omille voimakkuuksille lasit, jotka istuvat kasvoilla, sopivat persoonalliseen tyyliin ja miellyttävät vielä kuukausien tai vuosien päästä? Kokosimme alle vinkkejä, joiden avulla valitset laajasta valikoimastamme juuri sinulle täydelliset silmälasit. Voit tutustua malleihin etukäteen verkkokaupassamme ja kääntyä tarvittaessa asiantuntevan henkilökuntamme puoleen.

Moni ihmettelee silmälasiostoksilla, mikä merkkikehyksissä maksaa. De Rigo Visionin maahantuoja Antti Lahdensuu kertoo, mistä silmälasikehysten hinta koostuu ja miksi laadukkaista kehyksistä kannattaa maksaa enemmän.

Silmälasiostoksilla näkee ja kuulee usein puhuttavan laadukkaista linsseistä. Mitä se oikeastaan tarkoittaa, ja miksi korkealuokkaiset linssit maksavat enemmän? Petri Eskola, Hoya Vision Caren Global Marketing PMO Manager kertoo, mistä tekijöistä silmälasien linssien laatu syntyy.