Syksyn 2019 silmälasitrendit hurmaavat monipuolisuudellaan

Syksyn 2019 silmälasitrendit hurmaavat monipuolisuudellaan

Syksyn tyylikkäimmissä silmälaseissa yhdistyvät näyttävät muodot, ympäristöystävällisyys ja materiaalien keveys. Katso sesongin silmälasitrendit alta, ja löydä oma suosikkisi. Katso myös vuoden 2020 silmälasimuoti.

Varaa aika

OPTIKOLLE tai SILMÄLÄÄKÄRILLE

TAI SOITA

010 190 200

Ma–pe 8–21, la 9–18 (mpm/pvm)

Kevyet materiaalit ja ekologisuus nousussa

Ohuet ja kevyet materiaalit kasvattavat suosiotaan. Näistä esimerkkejä ovat titaani- ja beta-titaanikehykset sekä tavallista asetaattikehystä 30 % kevyemmät ohutasetaattikehykset.


Markkinoilla on yhä enemmän kierrätetyistä tai ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistettuja kehyksiä ja pakkauksia. Monet ekologisuuteen panostavat merkit tukevat luonnon monimuotoisuutta ja ympäristön hyvinvointia edistäviä projekteja.

Muotovaliot kehykset retroilmeellä

Syksyn silmälasitrendit hakevat vaikutteita 60- ja 70-lukujen retrotyylistä. Klassinen kissansilmämalli on jälleen ajankohtainen, ja naisellinen muoto hurmaa niin näyttävissä muovisissa kuin kevyissä metallisissa kehyksissä. Kissansilmämallin lisäksi kantikkaat, suuret 70-luvun silmälasit ovat taas muodikkaat.


90-luku näkyy neonvärien lisäksi kehysten muodoissa. Alareunattomat nylor-mallit tekevät uutta tulemistaan kokonaan kehyksettömien silmälasien rinnalle. Pyöreät unisex-lasit jatkavat voittokulkuaan, mutta myös kulmikkaampi muoto on tulossa muotiin.

Viettelevien värien juhlaa

Kehyksissä näkyy nyt syksyisestä luonnosta lainattua ruskeaa ja beigeä. Maanläheisten värien vastakohdaksi nousevat voimakkaat 90-luvun shokkivärit neutraalimman pääsävyn rinnalla. Metallinsävyt, kuten myös asusteiden trendiväri ruusukulta, ovat edelleen suosiossa. Näyttävä valkoinen kääntää varmasti katseet, kun taas vaaleat, murretut sävyt ovat hillitympi valinta.

Huomioi yksityiskohdat

Tyyliniekkojen kannattaa metsästää silmälaseista myös seuraavia yksityiskohtia:


  • isot logot
  • kevyesti värjätyt linssit
  • erilaisten pintojen, värien ja muotojen jännittävät yhdistelmät.


Silmälasien ostajan opas

Silmälasien ostajan opas


Miten löytää omille voimakkuuksille lasit, jotka istuvat kasvoilla, sopivat persoonalliseen tyyliin ja miellyttävät vielä kuukausien tai vuosien päästä? Kokosimme alle vinkkejä, joiden avulla valitset laajasta valikoimastamme juuri sinulle täydelliset silmälasit. Voit tutustua malleihin etukäteen verkkokaupassamme ja kääntyä tarvittaessa asiantuntevan henkilökuntamme puoleen.

Lue lisää
Silmien laserleikkaus tuo iloa ja helppoutta urheiluun

Silmien laserleikkaus tuo iloa ja helppoutta urheiluun


Silmien laserleikkaus tekee liikunnasta monin verroin huolettomampaa. Ammattiurheilijat kuten Leijona-kiekkoilija Mikko Lehtonen tietävät, miten haastavaa liikunta voi olla silmälasien ja piilolinssien käyttäjälle.

Lue lisää
Sofia Ruutu kuunteli kirurgin valinnassa tuttaviensa laserleikkaus kokemuksia

Sofia Ruutu kuunteli kirurgin valinnassa tuttaviensa laserleikkaus kokemuksia


Yrittäjä ja muotibloggaaja Sofia Ruutu koki silmälasien rajoittavan pukeutumisensa luovuutta. Silmien laserleikkauksen ansiosta hänellä on nyt vapaus tyylitellä aurinkolaseilla, jotka ovat yhdet hänen lempiasusteistaan.

Lue lisää