Urheiluaurinkolasit retkeilyyn

Kestävät ja naarmuuntumattomat urheiluaurinkolasit sopivat retkeilyyn

Luonnossa liikkuminen on nyt trendiharrastus, ja Nuuksion ja Kolin kaltaiset kansallispuistot vetävät ennätysmääriä kävijöitä. Innokas retkeilijä Aku Mykkänen kertoo, millaiset aurinkolasit sopivat parhaiten luontoon, suuntaat sitten keskelle korpea tai lasten kanssa lähimetsään.


Varaa aika

OPTIKOLLE tai SILMÄLÄÄKÄRILLE

TAI SOITA

010 190 200

Ma–pe 8–21, la 9–18 (mpm/pvm)

Urheiluun kannattaa valita aurinkolasit, jotka auttavat suorituksissa

Aurinkolasit urheiluun


Urheiluun kannattaa valita aurinkolasit, jotka auttavat suorituksissa. Eri linssien värit ja aurinkolasien ominaisuudet on hyvä valita käyttötarpeen mukaan. Urheilijalle aurinkolasien istuvuus ja kestävyys ovat erityisen tärkeitä valintakriteereitä.

Lue lisää
Hyvät pyöräilylasit harrastajalle

Hyvät pyöräilylasit kuuluvat myös harrastajille


Pyöräilylaseista tulee helposti mieleen lycraan pukeutunut maantiepyöräilijä, joka polkee tuulen nopeudella satoja kilometrejä viikossa. Silmäaseman markkinoinnissa työskentelevän Aku Mykkäsen mukaan pyöräilylasit ovat kuitenkin hyvä hankinta kaikille pyörän selässä viihtyville.

Lue lisää
Golf-aurinkolasit pelastavat puttaajan päivän. Lue lisää

Golf-aurinkolasit pelastavat puttaajan päivän


Sosiaalisuus ja raikkaassa ilmassa liikkuminen houkuttavat suomalaisia pelaajia yli kolmelle miljoonalle golfkierrokselle vuodessa. Keskittymistä vaativassa pelissä pärjäävät parhaiten ne, jotka näkevät tarkasti lähelle ja kauas sekä erottavat kentän kontrastit ja korkeuserot.

Lue lisää