Pöllö

Ensimmäinen kouluvuosi on ratkaisevan tärkeä pohja myöhemmälle koulumenestykselle. Me Silmäasemalla haluammekin tukea ekaluokkalaisten oppimista antamalla koulutiensä syksyllä 2018 aloittaville ilmaiset silmälasit, mikäli silmälääkäri on todennut niille olevan tarvetta. Ilmaiset silmälasinsa saa koululainen valita vapaasti, sillä pitäähän lasien miellyttää ennen kaikkea hänen silmäänsä. Ilmaiset silmälasit voi tulla noutamaan milloin tahansa ensimmäisen kouluvuoden aikana, mikäli ongelmia lapsen näössä ilmenee.

Tänä vuonna haluamme laittaa myös koko ekaluokkalaisen perheen näköasiat kuntoon. Ekaluokkalaisten silmälasien noudon yhteydessä annamme etukupongin, jolla tarjoamme ilmaiset optikon näöntutkimukset ja silmälasit millä tahansa kehyksillä tai linsseillä puoleen hintaan koko perheelle.

Ei pöllömpää!

Katso kuinka ensimmäiset silmälasit muuttivat pikku pöllön elämää:

ekaluokkalainen

 

 

Hyvä näkeminen on onnistuneen koulutyön edellytys

  • Varaa aika näöntutkimukseen terveydenhoitajan ohjaamalle silmälääkärille tai optikolle. 
  • Voit tuoda lapsen myös Silmäasemalle optikon tekemään maksuttomaan näönvarmistukseen. Jos optikko toteaa silmälaseille tarvetta, hän lähettää alle 8-vuotiaan lapsen silmälääkärille.
  • Tule lähimmälle Silmäasemalle voimassa olevan silmälasireseptin kanssa. Ekaluokkalainen saa valita reseptiä vastaan täysin ilmaiseksi mitkä tahansa kehykset ja linssit, juuri sellaiset kuin lapsi tarvitsee ja tykkää.
  • Tänä vuonna haluamme laittaa myös koko ekaluokkalaisen perheen näköasiat kuntoon. Ekaluokkalaisten silmälasien noudon yhteydessä annamme etukupongin, jolla tarjoamme ilmaiset optikon näöntutkimukset ja silmälasit millä tahansa kehyksillä tai linsseillä puoleen hintaan koko perheelle.

Varaa aika

Katso lähin Silmäasema

Laaja valikoima lasten ja nuorten silmälaseja

Ray-Ban lapset

Ray-Ban

Puma lapset

Puma

 

opo kid

Opo Kid

carrera lapset

Carrera

inspiro lapset

Inspiro

 

disney

Disney

Alle 18-vuotiaille silmälasit -50% ja maksuton näöntutkimus

Tuemme lapsen näkemistä ja oppimista myös ensimmäisen kouluvuoden jälkeen, ja tarjoamme kaikille alle 18-vuotiaille vapaavalintaiset silmälasit 50% alennuksella. Lisäksi alle 18-vuotiaille optikon näöntutkimus 0 €.

Lasten silmien ongelmiin voi löytää apua myös ilman silmälaseja. Ortoptisti tutkii näkemistä kokonaisuutena ja etsii ratkaisuja muun muassa silmäjumpalla.

Lapsen näkö kehittyy 10-vuotiaaksi asti. Näillä vinkeillä huolehdit, että lapsellasi on parhaat edellytykset nähdä hyvin.

Haasteet pienen lapsen näössä ovat vanhemmille yleinen huolenaihe. Lapsen näkö kehittyy kuitenkin pitkälle kouluikään asti, joten sitä voidaan hoitaa ja ohjata tehokkaasti oikeaan suuntaan.