Moniteholinssit

Moniteholinsseillä näet portaattomasti kaikille katseluetäisyyksille. Näköalueet kaukana ja lähellä sulautuvat tasaisesti toisiinsa, jolloin epämukavat etäisyyden muutokset esimerkiksi portaissa liikkuessa ja autolla ajaessa poistuvat.

Henkilökohtaisesti sinulle

Haluamme tarjota juuri sinulle parhaat linssit, joten teemme perinteisen näöntarkastuksen ja perusmitoituksen lisäksi kartoituksen elämäntyylistäsi ja aiemmista silmälaseistasi. Luomme sinulle huippulinssejämme varten myös näköprofiilin, jossa huomioimme elämäntapasi ja yksilölliset näkemisen tarpeesi. Näköprofiilin perusteella räätälöimme linssit silmiesi todellisten liikeratojen mukaan. Tällöin linssien katselualueet saadaan sijoitettua aina oikealla tavalla. Näkö on luonnollinen ja tarkka kaikkiin suuntiin sekä lähelle että kauas.

 

Moniteholinsseihin totuttelu voi viedä aikaa

Ensimmäiset moniteholinssit saattavat tuntua aluksi hyvin erilaisilta kuin yksiteholinssit. Tämä johtuu niiden rakenteen erilaisuudesta, johon tottuminen on yksilöllistä. Epätarkkuuden tuntemuksia voi aiheuttaa myös voimakkuuden muuttuminen. Uusiin moniteholinsseihin totuttelussa auttaa vanhojen silmälasien jättäminen pois mahdollisimman pian. Näin aivot sopeutuvat nopeammin uuteen kuvaan. Siinä vaiheessa, kun uudet linssit tuntuvat hyvältä, voit vaihdella uusien ja vanhojen välillä. Jos uudet linssit tuntuvat epämukavilta vielä suositellun neljän viikon totutteluajan jälkeen, kysy apua sinua palvelleesta Silmäaseman myymälästä. Usein jo pieni kehysten taivuttelu auttaa näkemään mukavammin. Voimme myös tarvittaessa tarkastaa linssit ja tehdä uuden näöntutkimuksen.

 

Moniteholinssit nykypäivän tarpeisiin

Älylaitteet, monipuoliset harrastukset ja eri työympäristöt ovat tuoneet uusia haasteita näkemiseen. Katseluetäisyydet ovat lyhentyneet, sillä katselemme esimerkiksi tablettitietokoneita puolet lähempää kuin kiinteiden tietokoneiden näyttöjä. Lähityöskentelyssä silmät joutuvat kovemmalle rasitukselle ja väsyvät helpommin. Vaativat näköhaasteet tuovat esiin silmien toiminnalliset puutteet ja silmien voimakkuuseroista johtuvat oireet, kuten päänsäryn ja näköalueiden kapeuden. Huippuunsa yksilöity moniteholinssimme MyStyle V+ on ensimmäinen moniteholinssi, joka huomioi ja tasapainottaa oikean ja vasemman silmän erilaisuuden. Ainutlaatuinen MyStyle V+ -huippumoniteholinssi mitoitetaan jokaiselle käyttäjälle henkilökohtaisen näköprofiilin mukaan.

Juuri sinulle sopivat moniteholinssit

 

Havainnekuva

MyStyle V+

499,50 € (999 €

tai 46,50 €/kk

MyStyle V+ -linssi räätälöidään jokaiselle käyttäjälle yksilöllisesti, ja tarkan näkemisen alueet optimoidaan juuri sinun näköösi sopivaksi.

Linssien suunnittelussa otetaan huomioon käyttäjän toiveet ja silmien väliset voimakkuuserot. Tämä vähentää eroista johtuvia oireita, kuten päänsärkyä, silmien väsymistä ja näköalueiden kapeutta.

PINNOITE

Hi-Vision Longlife -yhdistelmäpinnoite poistaa heijastuksia ja antaa vahvan suojan naarmuja vastaan. Antistaattinen pinnoite on helppo puhdistaa ja hylkii likaa ja pölyä. Lisäksi se antaa 100 % UV-suojan.

LISÄOMINAISUUDET á 25 € (50 €)

Tasa- tai liukuväri, lisäohennus 1.67 tai 1.74, Sensity-tummuvuus, Blue- tai UV Control, EyeGenius -prismalinssi  

SILMÄLASITURVA +59 €

Havainnekuva

Lifestyle tai Lifestyle 3i*

399,50 € (799 €

tai 38,20 €/kk

LifeStyle 3 -linssit räätälöidään elämäntyyliisi sopiviksi, ja valittavanasi on kolme eri linssityyppiä. Ne on suunniteltu erityisesti tämän päivän näöntarpeisiin.

Linssien hiontatekniikka parantaa kontrastin hahmottamista ja takaa, että näkökenttä pysyy aina vakaana ja selkeänä myös liikkuessa.

LifeStyle 3 -linssistä on saatavilla myös lisämitoilla räätälöitävä 3i-versio. Mittojen avulla linssit tuntuvat entistäkin mukavimmilta.

PINNOITE

Hi-Vision Longlife -yhdistelmäpinnoite poistaa heijastuksia ja antaa vahvan suojan naarmuja vastaan. Antistaattinen pinnoite on helppo puhdistaa ja hylkii likaa ja pölyä. Lisäksi se antaa 100 % UV-suojan. 

LISÄOMINAISUUDET á 25 € (50 €)

Tasa- tai liukuväri, lisäohennus 1.67 tai 1.74, Sensity-tummuvuus, Blue- tai UV Control, 3i yksilölliset lisämitat*

SILMÄLASITURVA +59 €

Havainnekuva

Enroute tai Enroute Pro*

399,50 € (799 €)

tai 38,20 €/kk

EnRoute-moniteholinssit on suunniteltu autoiluun. Linssien rakenne mahdollistaa terävämmän näkemisen kaikkiin katselusuuntiin.

Laadukkaat linssit auttavat katseen tarkentamista horisontin ja lähellä olevan kojelaudan välillä.

EnRoute linssistä on saatavilla myös lisäsuodattimella varustettu Pro-versio. Erityisesti ammattiautoilijoille suunnattu lisäsuodatin parantaa kontrastinäköä etenkin yöllä ja haastavissa olosuhteissa.

PINNOITE

Drive Ar -pinnoite suojaa linssejä naarmuntumiselta jopa seitsemän kertaa peruspinnoitetta kestävämmin. Tehokkaasti vettä, likaa ja rasvaa hylkivä pinnoite auttaa pitämään linssit puhtaana sekä suojaa vastaantulevan liikenteen ja kojelaudan häikäisevältä valolta.

LISÄOMINAISUUDET á 25 € (50 €)

EnRoute Pro*, lisäohennus 1.67  

SILMÄLASITURVA +59 €

Havainnekuva

Balansis tai Daynamic

299,50 € (599 €)

tai 29,90 €/kk

Balansis- ja Daynamic-moniteholinssit sopivat varmaa linssiä etsivälle. Linssien painotus kauas tai lähelle määritellään päivittäisten askareiden kautta.

Linssien hiontatekniikka vähentää linssien keinuttavuutta verrattuna muihin perinteisiin moniteholinsseihin.

PINNOITE

Super Hi-Vision -linssipinnoite poistaa tehokkaasti heijastuksia, suojaa linssejä naarmuilta sekä hylkii likaa ja vettä. Lisäksi se antaa 100 % UV-suojan.

LISÄOMINAISUUDET á 25 € (50 €)

Tasa- tai liukuväri, lisäohennus 1.67, Sensity-tummuvuus

SILMÄLASITURVA +59 €

Havainnekuva

Amplitude

199,50 € (399 €)

tai 21,50 €/kk

Amplitude-moniteholinssi on taloudellinen valinta kakkos- tai yleislaseihin. Linssin hionta edustaa perinteistä hiontatekniikkaa.

PINNOITE

Hi-Vision Aqua -linssipinnoite poistaa tehokkaasti heijastuksia, suojaa linssejä naarmuuntumiselta ja hylkii vettä. Lisäksi se antaa 100 % UV-suojan.

LISÄOMINAISUUDET á 25 € (50 €)

Tasa- tai liukuväri

SILMÄLASITURVA +59 €

Havainnekuva

SA Moniteholinssi

74,50 € (149 €)

tai 11,10 €/kk

SA Moniteholinssi on ohentamaton perusmoniteholinssi, joka sopii parhaiten väliaikaiseen käyttöön tai varalaseihin.

PINNOITTAMATON

LISÄOMINAISUUDET á 25 € (50 €)

Tasa- tai liukuväri

SILMÄLASITURVA +59 €

Hinnat sisältävät aina kaksi linssiä. Näköaluekartat ovat havainnekuvia ja todelliset näköalueet määräytyvät omien voimakkuuksien ja näköjärjestelmän mukaan.
12 kuukautta maksuaikaa

 

Tarjoamme sinulle markkinoiden joustavimman tavan maksaa ostoksiasi. Silmäasema-tilillä voit maksaa ostoksesi haluamissasi erissä, ilman kortteja. Ja mikä parasta, saat jopa 12 kk maksuaikaa ilman korkoa. Kuukausittaiseen maksuerään lisätään vain käsittelymaksu 4,90 €.

Huippuunsa kehitetyt linssit Silmäasemalta

Meiltä löydät juuri sinulle parhaiten sopivat ja räätälöidyt linssit

Yleisiä kysymyksiä monitehoista

Miksi moniteholinsseissä on suuria hintaeroja?

Moniteholinssit kehiteltiin vuosikymmeniä sitten silloisilla valmistusmenetelmillä. Markkinoilla on edelleen 20-30 vuotta vanhalla tekniikalla valmistettuja linssejä. Tämän päivän linsseissä on pystytty käyttämään paljon korkeamman asteen tekniikkaa sekä ottamaan paremmin asiakkaan yksilöllisiä mittoja huomioon linssien valmistuksessa. Lisäksi ymmärrys yhteisnäön toiminnasta sekä oikean voimakkuusvaikutuksen tuottaminen terävästi verkkokalvolle on kehittynyt. Nykyään pystymmekin valmistamaan täysin käyttäjälleen räätälöityjä linssejä.

Miksi uusilla moniteholinsseillä keinuttaa tai näkeminen on outoa?

Näkeminen on hyvin pitkälti opittua aivotyötä. Näköaivokuorellemme on jäänyt muistiin edellisillä silmälaseilla näkemä totuttu kuva. Kun asetamme uudella voimakkuudella ja/tai linssityypillä varustetut silmälasit silmien eteen, poikkeaa tuo kuva totutusta. Aivoilla kestää jonkin aikaa oppia käsittelemään uutta kuvaa, jonka aikana saattaa esiintyä huimausta, keinuntaa, päänsärkyä tai epätarkkuutta. Kun aivot ovat oppineet uuden kuvan, voi laseja vaihdella ilman suurempaa ongelmaa. Silmäasemalta saat aina kaikkiin silmälaseihin ja voimakkuuksilla oleviin aurinkolaseihin 100 päivän tyytyväisyystakuun. Lue lisää tyytyväisyystakuusta.

Miten osaan valita oikean moniteholinssin?

Moniteholinssejä valittaessa kannattaa keskustella myymälässä asiantuntijan kanssa. Teemme sinulle tarvittaessa henkilökohtaisen näköprofiilin, joka määrittelee erittäin tarkkaan sinulle parhaiten sopivat linssit. Linssivalintaan vaikuttaa aina tyytyväisyytesi edellisiin laseihin, muutokset näössäsi sekä valittu kehys ja sen istuvuus kasvoilla.

Miten pitkään lasien valmistus kestää?

Lasien valmistukseen kuluu yleensä noin 10 työpäivää. Toimitusaika vaihtelee valitun linssityypin, kehyksen ja kuljetuksen ajoituksen johdosta. Parhaiten juuri sinun silmälasien valmistusajan saat tietoon tiedustelemalla sitä myymälästä.

Voiko vanhat linssit hioa uuteen kehykseen?

Yleensä linssit valmistetaan juuri valittuun kehykseen parhaiten sopivaksi. Linssit keskiöidään silmäterävälimittasi mukaisesti ja mitoitetaan oikealle korkeudelle, jotta näkisit niillä hyvin. Jos nämä samat linssit saadaan hiottua uuteen kehykseen, eivät mitat ole enää voimassa ja voi olla ettei linssit enää toimi halutulla tavalla.

Kaksiteholinssit

Kaksiteholinsseillä tarkoitetaan linssejä, joilla näkee kahdelle etäisyydelle; lähelle ja kauas. Kaksiteholinsseissä on näkyvä raja kauko- ja lähiosan välillä. Kaksitehoilla saavutetaan yleensä erittäin laaja näkökenttä kauas eivätkä ne keinuta. Lähisegmentin läpi katsottaessa näkee lukea. Voimakkuuksista riippuen kaksiteholinssit eivät välttämättä sovi pääte-etäisyydelle.

 

Kaksiteholinssit

 

KAKSITEHOLINSSIT 199,50 € (399 €)

PCT 28 kaksiteholinssi on perinteisen linssitekniikan kaksiteholinssi. Linssistä löytyy kauko- ja lähialue.

PINNOITE

Super Hi-Vision pinnoite: heijastuksen esto, kova, likaa ja vettä hylkivä ja 100 % UV-suoja

LISÄOMINAISUUDET

Lisäohennus ja parempi Hi-Vision Longlife pinnoite 50 € (100 €) tai Sensity auringossa tummuvuus ja parempi Hi-Vision Longlife pinnoite 75 € (150 €

 

Lue myös:

Sininen valo on luonnollista valoa, jota on aivan tavallisessa auringonvalossa. Altistumme kuitenkin sille enemmän kuin koskaan ennen, sillä tietokoneen, älylaitteiden ja television valo on juuri sinistä valoa.

Täydellisesti sopivien linssien valinnassa on tärkeää, mihin käyttötarkoitukseen lasit tulevat. Nykypäivän näkötarpeet, erityisesti digilaitteiden käytön lisääntyminen, asettavat linsseille uudenlaisia vaatimuksia. Koska tarpeet voivat olla hyvin erilaisia, linssi kannattaa valita käytön vaatimusten mukaan.

Silmäasema palvelee sinua

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi chatissa, sähköpostitse ja puhelimitse p. 010 190 200 (mpm/pvm) / asiakaspalvelu@silmaasema.fi

Soita

010 190 200

(mpm/pvm) Chat ja asiakaspalvelu avoinna: ma-pe klo 8 - 21, la 9 - 18.