Vai eroon silmälaseista?
Arjen kauneutta voi joskus olla vaikea nähdä. Mutta siellä se on.
Voimakkuuksilla tai ilman!
Yli 150 optikkoliikettä ja 14 silmäsairaalaa ympäri Suomen takaavat sen, että meille on aina helppo tulla.

Varaa aika verkossa

Varaa aika

Soita

010 190 200

Puhelun hinta matkapuhelimesta 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min (sis.alv 24%) ja kiinteästä verkosta 8,35 snt/puh + 6 snt/min (sis.alv 24%)

 

 

Maailman ainoa Silmäasema

Ajankohtaista Silmäasemalla

Elämän ihanimmat hetket ovat hauraita ja äärettömän nopeasti ohi. Siksi jokainen niistä on näkemisen arvoinen. Tervetuloa maksuttomiin asiantuntijatilasuuksiimme!
Silmäaseman rekka on pyörillä kulkeva täyden palvelun myymälä. Rekka vie silmäterveydenpalvelut myös sellaisille paikkakunnille, joilla niitä ei tavallisesti ole.
Piilolinsseillä näkeminen on vapautta, ilman kehysten tuomaa rajausta. Tänä päivänä pystytäänkin lähes kaikki taittovirheet korjaamaan myös piilolinsseillä. Vapauta silmäsi ja varaa aika maksuttomaan piilolinssisovitukseen.
Tule maksuttomaan hoitoarvion ja saat 50 € ostosrahaa aurinkolaseihin.

Aurinkolasit urheiluun

Näin valitset aurinkolasit oikein!

Silmistä - asiaa silmien terveydestä

Yrittäjä ja muotibloggaaja Sofia Ruutu koki silmälasien rajoittavan pukeutumisensa luovuutta. Silmien laserleikkauksen ansiosta hänellä on nyt vapaus tyylitellä aurinkolaseilla, jotka ovat yhdet hänen lempiasusteistaan.

Jos silmäsi kutiavat, punoittavat tai kirvelevät, voi syynä olla niiden kuivuminen. Moni kärsii kuivasilmäisyydestä jossakin vaiheessa elämäänsä. Kuivat silmät voivat olla ympäristön tai sairauden aiheuttama ongelma. Tehokkaita hoitotuotteita on nykyään runsaasti, ja ennaltaehkäisyssä yksi keino on ylitse muiden.

Onko valintasi tänä kesänä viileän sporttiset pokat, vai edustatko hippityyliä ylisuurilla laseilla? Kesän tyylikkäimmät mallit ottavat inspiraatiota 60- ja 70-luvun muodoista ja futuristisista trendeistä. Monet brändit tuovat markkinoille myös unisex-malleja.

Ekologisen työmatkapyöräilyn suosio on kasvanut, ja jo noin 20 % työmatkoista taittuu polkien. Onneksi markkinoille tulee jatkuvasti yhä tehokkaampia aurinkolaseja, joiden ominaisuudet linsseistä muotoiluun parantavat ajokokemusta niin kaupunkifillaristille kuin pitkän matkan polkijalle.

Edut asiakkaalle

 

Silmälääkäri aina lähellä

 

Silmälääkäri aina lähellä

Huolehdimme silmistäsi yli 140 toimipisteessä ympäri Suomen.

Lue lisää >>

12 kuukauden maksuaika

 

Koroton maksuaika jopa 12 kk

Silmäasema-tilillä maksat joustavasti ilman korkoa.

Lue lisää >>

100 päivän tyytyväisyystakuu

 

100 päivän tyytyväisyystakuu

Vaihda silmälasisi uusiin, jos et ole tyytyväinen. 

Lue lisää >>

Bonus

 

Asiakasomistajuus ja Bonus

S-Ryhmän Bonusta myymälöistä ja verkkokaupasta.

Lue lisää >>

Nopean uusijan etu jopa -50%

 

Nopean uusijan etu -50%

Uudet silmälasit alle vuoden kuluessa edellisistä puoleen hintaan.

Lue lisää >>

 

Huoltotakuu

 

Silmälasien huolto

Huollamme Silmäasemalta ostetut silmälasisi maksutta.

Lue lisää >>

#silmäasema

Jos lätkäkisoja ei katso sinivalkoisten lasien läpi, mikä olisikaan seuraavaksi paras vaihtoehto? Äänestä suosikkikehyksiäsi upeasta KATSO-mallistosta tähän julkaisuun kommentoimalla. Eniten ääniä saaneet kehykset kruunataan kisaKATSOmoiden suosikiksi. Kaikkien osallistuneiden kesken arvomme kolme 100 €:n lahjakorttia Silmäasemalle, jolla voi hankkia vaikkapa ne sinivalkoiset lasit tai sitten jotain ihan muuta. 🏒🇫🇮🤓 Osallistu arvontaan viimeistään 26.5.2019. Arvonnan säännöt löydät täältä: www.silmaasema.fi/arvontasaannotKatso mitä päällesi puet. Näitä upeita @katsoeyewear kehyksiä löydät vain meiltä. Niin, ja mikset myös hyödyntäisi toukokuun kampanjaamme: 2.6. asti silmälasien loppusummasta -40 %. 🤩
#näkemisenarvoista #maailmanainoa #katsoeyewearHoi te persoonallisia, säväyttäviä ja herkullisen värisiä kehyksiä etsivät! Oletteko jo tutustuneet italialaiseen LaMattaan? LaMattan kehysmallistosta löytyy uusia jännittäviä kehysmuotoja sekä kulmikkaita ja kissamaisia, ilmettä kohottavia kehyksiä. Malliston kehykset erottuvat varmasti massasta! Ne ovat värikkäitä yksityiskohtia rakastavan persoonallisen silmälasikäyttäjän ykkösvalinta. Ei muuta kuin lähimmälle Silmäasemalle sovittamaan. 🤩

#näkemisenarvoista #lamattaeyewearMikä on parasta tässä työssä? 
Näin vastasi Järvenpään Silmäasemalla myyjänä työskentelevä Emma.
”Itselläni on ollut pienestä asti silmälasit. Ehkäpä juuri siitä syystä näkeminen ja kehystrendit ovatkin aina kiehtoneet minua. Siksipä tässä työssä onkin mahtavaa, kun pääsee auttamaan asiakkaita asioissa, jotka ovat itselleen myös kovin tärkeitä. Olipa kyseessä sitten lasit tai silmäleikkaus, kaikella halutaan auttaa asiakasta näkemään. Erityisen hienoja hetkiä ovat ne, kun asiakas sovittaa uusia silmälaseja, joiden kehykset ovat kuin hänelle tehty. Se tyytyväisyys, joka asiakkaan kasvoilla loistaa onnistuneesta lasivalinnasta, on aina vaan näkemisen arvoinen.” 💜
#parastatyössä #näkemisenarvoista #maailmanainoaÄitien elämä ei ole koskaan tylsää. Päivät ovat täynnä iloja, suruja ja opettelun riemua. Koska jokainen hetki on näkemisen arvoinen, muistakaa kaikki äidit pitää hyvää huolta silmistänne. Äitienpäivän kunniaksi saat sunnuntaihin asti verkkokaupastamme ostoksesi loppusummasta -20 % alennuksen. Tämä etu koskee myös jo alennettuja tuotteita. Onnea äidit! ❤️#näkemisenarvoista #maailmanainoa #äitienpäivä