Valitsetpa sitten mitkä tahansa kehykset ja mitkä tahansa linssit. Silmälasien ostajana saat lisäksi itselle tai kaverillesi toiset silmälasit tai aurinkolasit voimakkuuksilla -50 %!
Ensimmäinen kouluvuosi on ratkaisevan tärkeä pohja myöhemmälle koulumenestykselle. Siksi tarjoamme kaikille ekaluokkalaisille ilmaiset silmälasit lääkärin määräystä vastaan. Ei pöllömpää! 
Alennus kahden silmän laserleikkauksesta nyt vähintään 600 euroa.
Annamme vanhoille laseillesi uuden elämän. Kun tuot vanhat silmälasisi meille, saat ilmaisen optikon näöntutkimuksen.
Tasarahahintaiset tuotteet 10 € - 50 €
Piilolinsseillä näkeminen on vapautta, ilman kehysten tuomaa rajausta. Tänä päivänä pystytäänkin lähes kaikki taittovirheet korjaamaan myös piilolinsseillä. Vapauta silmäsi ja varaa aika maksuttomaan piilolinssisovitukseen.

Silmälasit kiertoon

Annamme vanhoille laseillesi uuden elämän. Kun tuot vanhat silmälasisi meille, saat ilmaisen optikon näöntutkimuksen.

Edut asiakkaalle

 

Silmälääkäri aina lähellä

 

Silmälääkäri aina lähellä

Huolehdimme silmistäsi yli 140 toimipisteessä ympäri Suomen.

Lue lisää >>

12 kuukauden maksuaika

 

Koroton maksuaika jopa 12 kk

Silmäasema-tilillä maksat joustavasti ilman korkoa.

Lue lisää >>

100 päivän tyytyväisyystakuu

 

100 päivän tyytyväisyystakuu

Vaihda silmälasisi uusiin, jos et ole tyytyväinen. 

Lue lisää >>

Bonus

 

Asiakasomistajuus ja Bonus

S-Ryhmän Bonusta myymälöistä ja verkkokaupasta.

Lue lisää >>

Nopean uusijan etu jopa -50%

 

Nopean uusijan etu -50%

Uudet silmälasit alle vuoden kuluessa edellisistä puoleen hintaan.

Lue lisää >>

 

Huoltotakuu

 

Silmälasien huolto

Huollamme Silmäasemalta ostetut silmälasisi maksutta.

Lue lisää >>

#silmäasema

Pitämällä hyvää huolta näöstäsi, ei yksikään arjen huippuhetki jää sinulta näkemättä. Yksi tärkeä osa silmien terveyttä on säännölliset silmälääkärikäynnit. Silmälääkärille on hyvä tulla viimeistään 45-vuotiaana. Tänä vuonna kutsummekin kaikki 45-vuotiaat silmälääkärille ja tarjoamme heille silmälasit -45 % silmälääkärin voimassa olevalla reseptillä.

Juhlistaaksemme näkemisen tärkeyttä, haluamme toteuttaa yhden näkemisen arvoisen haaveen! Sinullakin on varmasti omalle BUCKET LISTillesi kertynyt asioita, joita olet aina halunnut nähdä tai kokea.

Nyt haaveestasi voi tulla totta.

Näin osallistut kilpailuun:

1.Seuraa Silmäaseman Facebook ja Instagram -sivuja
2.Kerro ja perustele yksi haaveesi kommentoimalla se tähän julkaisuun
3.Valitsemme kaikkien haaveiden joukosta yhden, jonka toteutamme

Lue lisää kilpailusta ja edusta: www.silmaasema.fi/45

#näkemisenarvoista  #silmäasema #kilpailu #bucketlistHuurustuuko linssit? Valuuko lasit hikoillessa? Eikä piilaritkaan tunnu omilta? Silmien laserleikkaus tekee liikunnasta monin verroin huolettomampaa. Lue lista aktiiviliikkujan hyödyistä ja varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon. Linkki biossa. 🙂Tee ympäristölle hyvää samalla kun näytät hyvältä! 
Tyylikkäiden ECO-silmälasien kehykset valmistetaan ympäristöystävällisesti kierrätysmetallista tai biopohjaisesta risiiniöljystä. Lisäksi jokaista myytyä ECO-kehystä kohden istutetaan puu.🌲 Suuntaa syyskuun aikana lähimmälle Silmäasemalle ja tuo vanhat käytöstä pois jääneet lasisi meille. Saat vastineeksi ilmaisen optikon näöntarkastuksen! 🤓 P.S. Nyt kaikki silmälasit -40 %. #näkemisenarvoista #maailmanainoaElokuun aurinkoisena keskiviikkona Alastaron moottoriradalla vietettiin ikimuistoista F1-tapahtumaa. Silmäaseman kesän aurinkolasien ykkösmyyjä Minna, arvonnan voittanut Niko ja tubettaja Jaakko Parkkali pääsivät ajamaan oikeaa F1-autoa ja tapaamaan huippukuski Valtteri Bottaksen. Lue lisää päivän fiiliksistä verkkosivuiltamme ja tutustu samalla Silmäasema X Bottas aurinkolaseihin, jotka ovat saatavilla vain meiltä! Linkki biossa! 😎🏎🏁
#näkemisenarvoista #maailmanainoa #silmäasema #policelifestyle #alastarocircuit #vb77 
@policelifestyle @valtteribottas @speedpassionevents @jaakkoparkkali 📹 iso kiitos @inktankmedia 🔥Kirsi Kettusen 11 kuukautta kestävä maailmanympärysmatka purjehtien starttasi viime sunnuntaina. Seuraa Kirsin matkaa @silmaasema ja @kikikettunen niin näet miten hänelle omilla voimakkuuksilla räätälöidyt polarisoivat aurinkolasit toimivat ääriolosuhteissa. 😎
📸@kikikettunen #näkemisenarvoista #silmäasema #clipperrace2019