Silmäleikkaukset
Linssileikkauskokemus – Mikko Kuustonen
Mikko Kuustosen linssileikkauskokemus
Mikko Kuustosen linssileikkauskokemus
Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA

Mikko Kuustosen kokemus silmien linssileikkauksesta

Lauluntekijä, artisti ja tv-persoona Mikko Kuustonen oli jo vuosia miettinyt linssileikkaukseen menoa, koska silmälasit hankaloittavat monella tavalla työskentelyä esiintymiskeikoilla ja tv-työssä. Mikko kävi leikkauksessa Silmäaseman Helsingin silmäsairaalassa ja silmät leikkasi kokenut silmäkirurgi, lääketieteen tohtori Juha Lehtosalo.

”Olin pitkään pohtinut silmäleikkausta, koska tv-studioiden ja esiintymislavojen kuumuudessa linssit samenevat ja sangat ovat korvamonitorien tiellä. Linssileikkauksen jälkeen tuntuu helpottavalta keskittyä omaan työtehtävään ilman häiriötekijöitä”, Mikko iloitsee.

”Tietysti sitä etukäteen vähän pelkäsi silmäleikkausta, vaikka kaikki vakuuttivat, että se ei satu. Sitten itse leikkauksessa olin aivan hämilläni siitä, millainen taidonnäyte se hoitohenkilökunnalta oli. Itse asiassa melkein jopa nautin täysin kivuttomasta leikkauksesta ja siitä hienosta värispektristä, joka silmissä vilisi operaation aikana”, Mikko naurahtaa.

Silmäkirurgin ja koko leikkaustiimin toiminta rauhoitti

”En voi muuta kuin ihailla silmäkirurgin ammattitaitoa ja koko hoitohenkilöstön läsnäoloa ja taitoa rauhoitella asiakasta. Ajattelin siinä operaation aikana, että silmäkirurgi on oman alansa stara: Juha Lehtosalo vetää tämän keikan omalla vahvalla osaamisellaan ja rutiinillaan ja on samalla valtavan innostunut työstään. Hän tiesi tarkalleen mitä tekee ja kertoi koko ajan, mitä tapahtuu – se rauhoitti mieltä. Koko leikkaustiimi toimi hyvin ammattitaitoisesti, turvallisesti ja tyylikkäästi”, Mikko kiittelee.

Myös leikkauksen teknologia teki vaikutuksen Mikkoon: ”Näin maallikkona oli upeaa nähdä, kuinka huipputeknologia palvelee oikeissa käsissä muuttaen ihmisten elämää.”

Yksilöllisesti valitut keinolinssit helpottavat elämää

Mikon silmäleikkauksessa korjattiin hajataitteisuutta ja kaukonäköä hänelle yksilöidysti valituilla keinolinsseillä.

”Yllättäen myös lähinäkö tuntuu parantuneen huomattavasti, enkä tarvitse enää silmälaseja ollenkaan. Juha Lehtosalo konsultoi loistavasti linssien valinnassa, joten olo tuntui tosi turvalliselta senkin suhteen. Sitten leikkauksen jälkeen oli helpottavaa, kun heti näki jotain, ja hyvin nopeasti huomasin selviäväni kokonaan ilman laseja.”

Mikon mukaan linssileikkauksella on ollut positiivisia vaikutuksia päivittäiseen elämään – enemmän kuin hän osasi ennalta arvatakaan. Jopa vanha, moniteholasien takia tauolla ollut tennisharrastus on nyt elvytetty, ja peli kulkee ilman laseja!

Varaa aika maksuttomaan leikkauskartoitukseen
VARAA AIKA MYYMÄLÄÄN
tai
VARAA SOITTOAIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Aarnen kokemus linssileikkauksesta: tuottava investointi elämänlaatuun
Toimitusjohtajan työstä eläköityneelle Aarne Kokolle linssileikkaus tuli ajankohtaiseksi, kun edessä oli kuorma-autokortin uusiminen. Lue Aarnen silmäleikkauskokemuksesta.
5 syytä mennä linssileikkaukseen
5 syytä mennä linssileikkaukseen
Haluaisitko pysäyttää ikänäön etenemisen? Oletko kyllästynyt pelaamaan kauko- ja lukulasien kanssa? Syitä mennä linssileikkaukseen ei tarvitse kauan hakea. Silmäaseman linssileikkaus ratkaisee monta silmien ikääntymiseen liittyvää ongelmaa.
Eroon ikänäöstä linssileikkauksella
Eroon ikänäöstä linssileikkauksella
Linssileikkauksessa silmän oma ikääntynyt linssi korvataan keinotekoisella yksi- tai moniteholinssillä. Linssileikkauksella voidaan korvata lukulasit, kaukolasit tai moniteholasit ja poistaa hajataitto.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit