Aurinkolasioppaat
Urheilu- ja laskettelulasit vahvuuksilla
Urheilu- ja laskettelulasit vahvuuksilla
Urheilu- ja laskettelulasit vahvuuksilla
Varaa aika optikon näöntutkimukseen
VARAA AIKA

Urheilu- ja laskettelulasit vahvuuksilla pelastavat talviurheilijan päivän

Täydellisesti hiihtoladulla luistava suksi, vauhdin huuma laskettelurinteessä ja retkiluistelun vapaus luonnonjäällä kaipaavat kaverikseen lasit, jotka takaavat tarkan näön ja suojaavat silmiä viimalta ja kuivumiselta. Näiden vinkkien avulla näet terävästi ja saat enemmän irti talviurheilusta.

Vauhdikkaissa talvilajeissa on tärkeää erottaa niin hiihtoladun korkeuserot kuin järven jään epätasaisuudet. Talviurheiluun sopivat urheilu- ja aurinkolasit ovat olennaisia hangella ja jäällä liikkuville, ja niitä on saatavilla omilla voimakkuuksilla.


Suojaa rinteeseen

Laskettelulasit suojaavat silmiä viimalta, lumelta ja roskilta, kuten risuilta metsäreiteillä. Laskettelulasit vahvuuksilla saadaan kehysrunkoon kiinnitettävällä adapterilla eli linssien pidikkeellä. Linssit, joissa on omat voimakkuudet, asennetaan joustavaan ja kestävään adapteriin.

Laskettelulasien valinnassa kannattaa huomioida istuvuus ja yhteensopivuus kypärän kanssa. UV-suoja, tuuletus ja huurtumisenesto ovat keskeisiä laskettelulasien ominaisuuksia. Lasien huurtumiseen on saatavilla apua erilaisista huurteenestotuotteista.

Laskettelulasit vahvuuksilla takaavat tarkan näön ja suojaavat silmiä rinteessä.

Kaarevat, kevyet kehykset istuvat kasvoilla ja suojaavat silmiä ja silmänympärysihoa viiman ja roskien lisäksi sivulta häikäistymiseltä.

Aurinko- ja urheilulasit ladulle

Aurinko- ja urheilulasit omilla voimakkuuksilla ovat nappivalinta esimerkiksi hiihtoon ja retkiluisteluun. Kaarevat, kevyet kehykset istuvat kasvoilla ja suojaavat silmiä ja silmänympärysihoa viiman ja roskien lisäksi sivulta häikäistymiseltä. UV-suojaus on aina hyvä tarkistaa lasiostoksilla. Joissakin malleissa on myös ilmanottoaukot ilman kiertämistä varten estäen huurtumista.

Linssien väri on tärkeä ominaisuus, kun ostat aurinko- ja urheilulasit tai laskettelulasit vahvuuksilla. Polarisoidut tummat linssit sopivat aurinkoisille hangille sekä valoa heijastaviin rinteisiin ja jäälle. Silmien suojaaminen on aina tärkeää ja harmaampaan päivään kannattaa valita vaaleampi tai kirkas linssi. Lasit vaihdettavilla linsseillä ovat kätevät, jos viihdyt talvilajeissa säällä kuin säällä tai eri vuorokaudenaikoina.

 

Piilolinssit jäälle ja metsään

Piilolinssit sopivat esimerkiksi jäähallissa tai ulkojäällä luisteluun ja lumikenkäilyyn. Ne eivät putoa päästä jäällä tai huurru talvisessa metsässä. Innokkaan talviurheilijan kannattaa myös harkita silmien laserleikkausta. Laserleikkauksella voit parhaimmillaan päästä kokonaan eroon silmälaseista ja nauttia liikunnan riemusta entistä huolettomammin.

Varaa aika optikon näöntarkastukseen
VARAA AIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Aurinkolasien ostajan opas
Aurinkolasien täytyy sopia omaan tyyliisi, mutta yhtä tärkeitä valinnassa ovat kestävät ja hyvin istuvat kehykset, optisesti laadukkaat linssit ja 100 % UV-suoja. Silmäaseman aurinkolasien ostajan opas sisältää vinkkejä, joiden avulla löydät helposti omiin mieltymyksiisi ja tarpeisiisi käyvät aurinkolasit.
Aurinkolasit urheiluun
Aurinkolasit urheiluun
Urheiluun kannattaa valita aurinkolasit, jotka auttavat suorituksissa. Eri linssien värit ja aurinkolasien ominaisuudet on hyvä valita käyttötarpeen mukaan. Urheilijalle aurinkolasien istuvuus ja kestävyys ovat erityisen tärkeitä valintakriteereitä.
SIlmien laserleikkaus tuo iloa ja helppoutta urheiluun
SIlmien laserleikkaus tuo iloa ja helppoutta urheiluun
Silmien laserleikkaus tekee liikunnasta monin verroin huolettomampaa. Ammattiurheilijat kuten Leijona-kiekkoilija Mikko Lehtonen tietävät, miten haastavaa liikunta voi olla silmälasien ja piilolinssien käyttäjille.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit