Piilolinssit
Näkeminen piilolinsseillä ja niihin tottuminen
Piilolinsseihin tottuminen
Piilolinsseihin tottuminen
Varaa aika piilolinssien sovitukseen
VARAA AIKA ENSISOVITUKSEEN
tai
VARAA AIKA PIILARIKONTROLLIIN

Mitä piilolinsseillä voi korjata ja kauan niihin kestää tottua?

Piilolinsseissä on valittavana laaja valikoima erilaisia linssejä erilaisiin tarpeisiin. Piilolinsseillä voidaan korjata lähi- ja kaukonäköä, hajataittoa ja ikänäköä, ja valittavana on sekä kertakäyttöisiä että jatkuvaan käyttöön soveltuvia linssejä. Saatavilla on myös värillisiä piilolinssejä.

Linssityyppi valitaan juuri sinun toiveidesi ja elämäntyylisi mukaan. Kaipaatko piilolinssejä satunnaiseen käyttöön tai esimerkiksi harrastuksiin, vaikka pääosin käyttäisit silmälaseja? Vai haluatko kenties käyttää piilolinssejä päivittäin? Kaipaatko korjausta hajataittoon tai ikänäköön? Optikkomme auttaa sinua löytämään juuri sinun silmillesi ja tarpeisiisi parhaiden soveltuvat piilolinssit.

Silmien tottuminen piilolinsseihin on hyvin yksilöllistä. Esimerkiksi moniteholinsseihin tottuminen vie usein hieman pidempään. Piilolinsseihin kannattaa totutella lyhyitä aikoja kerrallaan ja pidentää aikoja suositusten mukaisesti. Jos tunnet silmissä kipua tai epämiellyttävää tunnetta, piilolinssien käyttö tulee lopettaa. Ole yhteydessä optikkoosi linssien soveltuvuuden varmistamiseksi.

Lue lisää piilolinsseihin tottumisesta ja erilaisista linssityypeistä täältä.

Varaa aika piilolinssien ensisovitukseen tai piilolinssikontrolliin.

Laaja valikoima piilolinssejä Silmäaseman verkkokaupassa
VERKKOKAUPPAAN
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
5 hyvää syytä valita piilolinssit
Piilolinsseillä näkeminen on vapautta ilman kehysten tuomaa rajausta. Tänä päivänä pystytäänkin lähes kaikki taittovirheet korjaamaan myös piilolinsseillä. Listasimme viisi hyvää syytä valita piilolinssit.
Monitehopiilolinssit ovat näppärä vaihtoehto silmälaseille
Monitehopiilolinssit ovat näppärä vaihtoehto silmälaseille
känäön kehittyminen ei ole este piilolinsseille, sillä monitehopiilolinssit ovat mainio vaihtoehto silmälaseille.
Tiesitkö, että piilolinssien vahvuudet voivat muuttua elämäsi aikana?
Tiesitkö, että piilolinssien vahvuudet voivat muuttua elämäsi aikana?
On yleinen harhaluulo, että samalla piilolinssireseptillä pärjää vuosien ajan. Näkö, piilolinssien vahvuudet ja piilolinssitarpeet muuttuvat kuitenkin ikääntymisen, silmäsairauksien ja esimerkiksi raskauden myötä.
Mikko Kuustosen kokemus silmien linssileikkauksesta
Mikko Kuustosen kokemus silmien linssileikkauksesta
Lauluntekijä, artisti ja tv-persoona Mikko Kuustonen oli jo vuosia miettinyt linssileikkaukseen menoa, koska silmälasit hankaloittavat monella tavalla työskentelyä esiintymiskeikoilla ja tv-työssä. Lue lisää Mikon leikkauskokemuksesta Silmäasemalla.
Katso kaikki artikkelit