Kaihileikkauksesta Bonusta

Älä anna kaihin heikentää näköäsi

Silmäasema on S-ryhmän pitkäaikaisin bonuspartneri. Nyt kaikissa silmäsairaaloissamme tehtävät yksityiset kaihileikkaukset kerryttävät Bonusta. Bonusostos kirjataan molempien silmien kaihileikkauksen hinnasta 1 000 euroon asti. 

Kaihileikkaus alk. 995 €/silmä

Silmäasemalle kaihileikkaukseen pääsee jonottamatta ja voit itse valita leikkaavan lääkärin, leikkauspaikan ja -ajan.

Jos haluat lisäksi eroon silmälaseista, voit valita Kaihileikkaus hajataiton tai Kaihileikkaus monitehon. Kaihileikkaus hajataiton hintaan kuuluu erikoislinssi, joka korjaa lähi- tai kaukonäön ja hajataittoisuuden. Kaihileikkaus monitehossa silmän oma linssi korvataan monitehosilmälasit korvaavalla monitehotelinssillä.

Toimenpide Hinta
Kaihineuvonta 0 €
Kaihileikkaus 995 - 1495 € / silmä*
Kaihileikkaus hajataitto 1795 - 2200 € / silmä*
Kaihileikkaus moniteho 2095 - 2550 € / silmä*
Toimistomaksu 18 €
Kanta -maksu 1,5 €

 

Kaihileikkaus alkaen 46 € / kuukausi / silmä! Leikkauksen voi maksaa myös erissä, joustavasti elämäntilanteesi mukaan. Nyt saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa. Tarkemmat hintalaskelmat näet tästä.

Kaihileikkauksesta bonusta

Lue lisää Bonuksesta.

Varaa maksuton kaihineuvonta:
p. 010190200 (mpm/pvm) tai verkosta >>

Kaihileikkaus askel askeleelta:

1. Esitutkimus

Leikkaava silmälääkäri tutkii silmäsi ja määrittää keinolinssisi vahvuuden.

2. Leikkaus

Leikkauspäivänä vietät silmäsairaalassa 2–3 tuntia, josta itse kaihileikkaus vie vain 15–20 minuuttia. Leikkaus tehdään mukavassa makuuasennossa. Puuduttavien silmätippojen ansiosta kaihileikkaus on lähes kivuton. Leikkauksen aikana lääkäri kertoo sinulle toimenpiteen tärkeimmät vaiheet.

3. Leikkauksen jälkeen

Leikkauksen jälkeen pääset kotiin jo noin tunnin kuluttua. Näkösi paranee heti ja kirkastuu lisää seuraavien vuorokausien aikana. Saat mukaasi silmäsi leikanneen lääkärin puhelinnumeron siltä varalta, että sinulle tulee jotain kysyttävää.

4. Toipuminen

Silmäsi saattavat olla muutaman päivän ajan hieman arat tai valoherkät. Käytä lääkärin määräämiä silmätippoja ohjeen mukaan, yleensä neljästi päivässä kolmen viikon ajan. Voit tehdä tavallisia askareita kuten lukea ja ulkoilla jo heti leikkausta seuraavana päivänä. Vältä kuitenkin noin viikon ajan saunomista, uimista, meikkaamista, silmien hieromista tai painamista sekä fyysistä rasitusta.

Maksuton kaihineuvonta

Silmäaseman henkilökohtaisessa kaihineuvonnassa sinulla on mahdollisuus keskustella asiantuntijamme kanssa kaikista kaihileikkaukseen liittyvistä kysymyksistä. Kerromme mitä kaihileikkauksessa tapahtuu tai mitä hyötyä kaihileikkauksesta on sinulle. 

Kaihineuvonta on maksuton ja se ei sido sinua mihinkään.

Varaa aika Silmäaseman kaihineuvontaan numerosta 010190200 (mpm/pvm) tai verkosta. Varaa aika >>

Varaa aika