Silmäleikkaukset

Silmäaseman silmäsairaaloissa pääset silmäleikkauksiin vaivatta ja jonottamatta. Silmäsairaaloissamme on mahdollista suorittaa myös hoidon tueksi tarvittavat silmän tutkimukset, kuten hermosäiekuvat ja näkökenttätutkimukset. Klikkaamalla tästä pääset tutustumaan etukäteen silmäleikkauksien esitutkimukseen valmistautumisen sekä leikkausten jälkeisiin kotihoito-ohjeisiin.

Laserleikkaus

Laserleikkaus on nopea ja kivuton tapa päästä eroon silmälaseista, ja se sopii lähes kaikille. Käytyäsi meillä laserleikkauksessa et todennäköisesti tarvitse silmälaseja tai piilolinssejä enää lainkaan - vasta lukulaseja myöhemmällä iällä.

Kaihileikkaus

Kaihi on paras leikata heti, kun huomaat sen haittaavan elämääsi - kun vaikkapa lukeminen, arjen askareet tai autolla ajaminen vaikeutuvat sumentuneen näön vuoksi. Silmäaseman silmäsairaaloissa kaihi hoidetaan päiväkirurgisella leikkauksella, jossa silmän oma samentunut linssi korvataan joko yksi- tai monitehoisella keinolinssillä. Silmäasemalla sinun ei tarvitse jonottaa kaihileikkaukseen.

Linssileikkaus

Linssileikkaus eli ikänäköleikkaus Silmäasemalla sopii erityisesti sinulle, joka olet yli 45-vuotias ja haluat eroon silmälaseista. Linssileikkauksella voidaan korvata lukulasit, kaukolasit tai moniteholasit ja poistaa hajataitto. Se antaa sinulle vapauden valita itse, miten näet.

ICL-leikkaus

ICL-leikkaus eli silmän sisäinen piilolinssi on tehokas vaihtoehto voimakkaan likinäköisyyden korjaamiseen tai jos sarveiskalvosi on liian ohut FemtoLasik®- tai SMILE-laserleikkaukseen. ICL-leikkauksessa silmän sisälle laitetaan juuri sinulle suunniteltu ylimääräinen linssi. Kivuton ja turvallinen ICL-leikkaus sopii lähes kaikille. 

Silmäluomileikkaus

Silmäaseman päiväkirurgisissa leikkauksissa voidaan hoitaa kaikki arkea häiritsevät silmäluomiongelmat. Esimerkiksi yläluomileikkaus antaa silmillesi tilaa nähdä paremmin ja piristää ilmettäsi. Meiltä saat apua helposti varaamalla ajan ilmaiseen leikkausarvioon.  

Silmäleikkaukset Silmäaseman silmäsairaaloissa kautta maan

Silmäsairaaloiden leikkausneuvonta auttaa sinua silmäleikkauksia koskevissa kysymyksissä ennen ja jälkeen leikkauksen. Leikkausneuvontamme palvelee silmäsairaaloiden aukioloaikoina. Jos tarvitset neuvoa aukioloaikojen ulkopuolella, otamme kysymyksesi vastaan ja pääset keskustelemaan asiantuntijamme kanssa niin pian kuin mahdollista.

Jos haluat kysyä silmäleikkauksista tai -tutkimuksista soita numeroon 010 190 200.

 

 

ISO 9001 laatusertifikaatti

Silmäaseman silmäsairaaloille on myönnetty arvostettu laatusertifikaatti - lue lisää.