Yksiteholinssit

Silmäasemalla on laaja valikoima yksiteholinssejä erilaisten taittovirheiden korjaamiseen. Tänä päivänä ne voidaan valmistaa entistä tarkemmin käyttäjän yksilöllisiin tarpeisiin, laatua unohtamatta.

Yksiteholinsseissäkin on eroja

Monipuoliseen valikoimaamme kuuluvat esimerkiksi ahkerille lukijoille ja digitaalisia laitteita runsaasti käyttäville suunnitellut yksiteholinssit, jotka tukevat lähinäköä ja vähentävät silmien rasitusta päivän aikana.

Myös linssien valmistustekniikalla ja ulkonäöllä on merkitystä. Digitaalisesti hiotut yksiteholinssit sopivat kaikkiin kehyksiin. Niiden yksilölliset mitat maksimoivat tarkan näön linssin laidasta laitaan myös suurilla voimakkuuksilla tai silloin, kun silmien välillä on voimakkuuseroja. Digitaalisesti hiotut linssit eivät suurenna tai pienennä silmiä edestä katsottuna yhtä paljon kuin vastaavat perustasoiset yksiteholinssit.

Räätälöidyissä linsseissä on lisäksi huomioitu silmien liikeratojen tuomat voimakkuusvaatimukset tarkalle näkemiselle etenkin linssien reuna-alueilla. Tämän vuoksi näkeminen on entistä teräväpiirtoisempaa myös silloin, kun voimakkuutta on paljon tai kehys on iso.

Linssivalinnassa voit luottaa ammattilaistemme apuun. Kartoitamme tarpeesi ja suosittelemme sinun käyttöösi ja voimakkuuksiin parhaiten sopivat linssit. Oikein valittu linssi takaa helpon tottumisen uusiin silmälaseihin. Esimerkiksi yksi suositeltava sekä tarpeellinen lisäominaisuus yksitehosilmälaseissa on sinistä valoa suodattava BlueControl-pinnoite. Pinnoitteen avulla silmille haitallista sinistä valoa saadaan suodatettua tehokkaasti pois. Yksiteholinsseissäkin linssin vallinnassa kannattaa siis ottaa omat tarpeet ja voimakkuudet huomioon.

Juuri sinulle sopivat yksiteholinssit

 

Havainnekuva

 

Räätälöity

Nulux iDentity V+

214,50 € (429 €)

tai 22,80 €/kk

Yksilöllisten voimakkuuksien mukaan valmistettavan Nulux iDentity V+ -teräväpiirtolinssin optiikka on tarkkaa myös reuna-alueilla. Ne sopivat erityisen hyvin suurille tai eriparisille voimakkuuksille.

Erittäin kevyet ja ohuet linssit käyvät kaikkiin kehyksiin ja niiden kaunis muotoilu takaa, etteivät silmät vaikuta suuremmilta tai pienemmiltä.

PINNOITE

Hi-Vision Longlife -yhdistelmäpinnoite poistaa heijastuksia ja antaa vahvan suojan naarmuja vastaan. Antistaattinen pinnoite on helppo puhdistaa ja hylkii likaa ja pölyä. Lisäksi se antaa 100 % UV-suojan.

LISÄOMINAISUUDET á 25 € (50 €

Tasa- tai liukuväri, lisäohennus 1.67 tai 1.74, Sensity-tummuvuus, Blue- tai UV Control, EyeGenius -prismalinssi

SILMÄLASITURVA +39 €

Aktiivinen

Sync III

199,50 € (399 €) 

tai 21,50 €/kk

Sync III -yksiteholinssi on suunniteltu vähentämään digitaalisten laitteiden aiheuttamaa silmien rasitusta.

Linssi on tarkoitettu 13–45- vuotiaille, jotka viettävät yli kaksi tuntia päivässä digitaalisten laitteiden äärellä. Lisäksi linssit sopivat hyvin lähityöskentelyyn.

PINNOITE

Hi-Vision Longlife -yhdistelmäpinnoite poistaa heijastuksia ja antaa vahvan suojan naarmuja vastaan. Antistaattinen pinnoite on helppo puhdistaa ja hylkii likaa ja pölyä. Lisäksi se antaa 100 % UV-suojan.

LISÄOMINAISUUDET á 25 € (50 €

Tasa- tai liukuväri, lisäohennus 1.67 tai 1.74, Sensity-tummuvuus, Blue- tai UV Control

SILMÄLASITURVA +39 €

Aktiivinen

EnRoute tai EnRoute Pro*

199,50 € (399 €)

tai 21,50 €/kk

EnRoute-yksiteholinssit on suunniteltu autoiluun. Linssien rakenne mahdollistaa terävämmän näkemisen kaikkiin katselusuuntiin.

Laadukkaat linssit auttavat katseen tarkentamista horisontin ja lähellä olevan kojelaudan välillä.

EnRoute linssistä on saatavilla myös lisäsuodattimella varustettu Pro-versio. Erityisesti ammattiautoilijoille suunnattu lisäsuodatin parantaa kontrastinäköä etenkin yöllä ja haastavissa olosuhteissa.

PINNOITE

Drive Ar -pinnoite suojaa linssejä naarmuntumiselta jopa seitsemän kertaa peruspinnoitetta kestävämmin. Tehokkaasti vettä, likaa ja rasvaa hylkivä pinnoite auttaa pitämään linssit puhtaana sekä suojaa vastaan- tulevan liikenteen ja kojelaudan häikäisevältä valolta.

LISÄOMINAISUUDET á 25 € (50 €)

EnRoute Pro*, lisäohennus 1.67

SILMÄLASITURVA +39 €

Varma

Hilux tai Nulux

149,50 € (299 €)

tai 17,40 €/kk

Hilux-yksiteholinssi on kevyt ja ohut linssi miinusvoimakkuuksille. Nulux puolestaan sopii erinomaisesti plusvoimakkuuksille.

Varma-linssi sopii yleislaseihin, kun näössä ei ole suuria voimakkuuseroja silmien välillä.

PINNOITE

Hi-Vision Longlife -yhdistelmäpinnoite poistaa heijastuksia ja antaa vahvan suojan naarmuja vastaan. Antistaattinen pinnoite on helppo puhdistaa ja hylkii likaa ja pölyä. Lisäksi se antaa 100 % UV-suojan.

LISÄOMINAISUUDET á 25 € (50 €)

TrueForm digitaalinen hionta, tasa- tai liukuväri, lisäohennus 1.67, Sensity-tummuvuus, Blue- tai UV Control, EyeGenius -prismalinssi

SILMÄLASITURVA +39 €

Aktiivinen

SA Yksiteholinssi 1.6

79,50 € (159 €)

tai 11,50 €/kk

Ohut ja edullinen SA Yksiteholinssi 1.6 sopii parhaiten perus- voimakkuuksille.

PINNOITE

HMC-pinnoite poistaa heijastuksia ja suojaa linssejä naarmuuntumiselta. Lisäksi se antaa 100 % UV-suojan.

SILMÄLASITURVA +39 €

Perus

SA Yksiteholinssi 1.5

24,50 € (49 €)

tai 6,90 €/kk

SA Yksiteholinssi 1.5 on ohentamatton ja pinnoittamaton peruslinssi.

PINNOITE

Saatavana kovalla pinnoitteella.

Kovapinta +30 €

SILMÄLASITURVA +39 €

Hinnat sisältävät aina kaksi linssiä. Kuvituskuva on suuntaa antava.
12 kuukautta maksuaikaa

 

Tarjoamme sinulle markkinoiden joustavimman tavan maksaa ostoksiasi. Silmäasema-tilillä voit maksaa ostoksesi haluamissasi erissä, ilman kortteja. Ja mikä parasta, saat jopa 12 kk maksuaikaa ilman korkoa. Kuukausittaiseen maksuerään lisätään vain käsittelymaksu 4,90 €.

Yleisiä kysymyksiä yksitehoista

Onko yksiteholinsseissä eroja?

Kyllä. Yksiteholinssejä valmistetaan erilaisilla hiontatekniikoilla, niissä saattaa olla erilaisia rakenteita ja niitäkin voidaan räätälöidä käyttötarkoitukset huomioiden. Esimerkiksi räätälöidyillä yksiteholinsseillä saadaan laadukkaampi ja terävämpi optiikka hiottua linssien laidasta laitaan, koska ne suunnitellaan asiakkaan valitsemaan kehykseen. Digitaalinen linssilaskentaohjelma määrittelee näille linsseille voimakkuuden, joka tuottaa täsmällisen tarkasti halutun voimakkuusvaikutuksen silmälle. Lisäksi yksiteholinssissä on vaihtoehtoja henkilöille, jotka käyttävät paljon lähinäköään, mutta tarvitsevat tarkkaa kaukonäköä samanaikaisesti.

Kuinka paljon linssit pienentävät tai suurentavat silmiä?

Linssin voimakkuus, linssin pintarakenne ja taitekerroin vaikuttavat siihen kuinka paljon linssit pienentävät tai suurentavat. Mitä suurempi taitekerroin, sitä pienempi vaikutus on. Usein taitekertoimista puhutaan nimellä ohennus. Voimakkuudesta riippuen henkilökuntamme osaa suositella sinulle oikeaa linssiä. Lähtökohtaisesti myymämme linssit alkavat kerran ohennetusta materiaalista 1.6. Kun voimakkuus on lähellä +-3,00, voidaan siirtyä jo 2 x ohennettuun ja taas +-6 alkaen 3x ohennettuun. Kehysvalinnalla ja yksilöllisillä mitoillasi on myös vaikutusta. Siistein lopputulos saadaan aina räätälöidyillä linsseillä.

Miten pitkään lasien valmistus kestää?

Lasien valmistukseen kuluu yleensä noin 10 työpäivää. Toimitusaika vaihtelee valitun linssityypin, kehyksen ja kuljetuksen ajoituksen johdosta. Parhaiten juuri sinun silmälasien valmistusajan saat tietoon tiedustelemalla sitä myymälästä.

Voiko vanhat linssit hioa uuteen kehykseen?

Yleensä linssit valmistetaan juuri valittuun kehykseen parhaiten sopivaksi. Linssit keskiöidään silmäterävälimittasi mukaisesti ja mitoitetaan oikealle korkeudelle, jotta näkisit niillä hyvin. Jos nämä samat linssit saadaan hiottua uuteen kehykseen, eivät mitat ole enää voimassa ja voi olla ettei linssit enää toimi halutulla tavalla.

Huippuunsa kehitetyt linssit Silmäasemalta

Meiltä löydät juuri sinulle parhaiten sopivat ja räätälöidyt linssit

Lue myös:

Sininen valo on luonnollista valoa, jota on aivan tavallisessa auringonvalossa. Altistumme kuitenkin sille enemmän kuin koskaan ennen, sillä tietokoneen, älylaitteiden ja television valo on juuri sinistä valoa.

Täydellisesti sopivien linssien valinnassa on tärkeää, mihin käyttötarkoitukseen lasit tulevat. Nykypäivän näkötarpeet, erityisesti digilaitteiden käytön lisääntyminen, asettavat linsseille uudenlaisia vaatimuksia. Koska tarpeet voivat olla hyvin erilaisia, linssi kannattaa valita käytön vaatimusten mukaan.

Silmäasema palvelee sinua

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi chatissa, sähköpostitse ja puhelimitse p. 010 190 200 (mpm/pvm) / asiakaspalvelu@silmaasema.fi

Soita

010 190 200

(mpm/pvm) Chat ja asiakaspalvelu avoinna: ma-pe klo 8 - 21, la 9 - 18.