SIlmälasit
Kuusi syytä hankkia toinen pari silmälaseja tai piilolinssit
Kuusi syytä hankkia toinen pari silmälaseja tai piilolinssit
Kuusi syytä hankkia toinen pari silmälaseja tai piilolinssit
Varaa aika optikon näöntarkastukseen
VARAA AIKA

Kuusi syytä hankkia toinen pari silmälaseja tai piilolinssejä

Oletko tyytyväinen silmälaseihisi tai piilareihisi? Hienoa, jos olet, mutta kakkosparin hankkiminen kannattaa silti aina! Silmäaseman tuotepäällikkö Tiina Tukki kokosi kuusi hyvää käyttötarkoitusta toisille laseille tai piilolinsseille.

1. Erilaiset piilolinssit täydentävät toisiaan

Kesällä jatkuvakäyttöiset piilolinssit helpottavat elämää. Niiden ansiosta voit valita aurinkolasit ilman vahvuuksia ja pulahtaa uimaan hetken mielijohteesta. Talvella, kun piilolinssien käyttökerrat harvenevat, kannattaa tilata kertakäyttöisiä piilolinssejä netistä kuukausipiilolinssien rinnalle. Niiden käyttö on huoletonta, sillä et tarvitse piilolinssinesteitä ja -koteloa. 


2. Varalasit vahinkoa parempi

Huolellisimmillekin meistä sattuu vahinkoja… joku istuu vasta ostettujen tyylikkäiden lukulasien päälle, lapsi tai lemmikki pääsee niihin käsiksi tai ne unohtuvat palaveriin tai kahvilaan. Tällöin varalasit samoilla linsseillä ovat kullanarvoiset. Samalla helpottuu kehysten valinta, sillä voit napata myymälästä mukaan toisetkin lempparisi.


3. Näyttöpäätelasit suojaavat silmiä työssä

Pitkät päivät päätteen ääressä väsyttävät silmiä, jos käytössä on vain tavalliset yksi- tai moniteholasit. Näyttöpäätelasit BlueControl-pinnoitteella ehkäisevät silmien rasittumista työssä ja ovat loistava kakkospari myös e-kirjojen lukijalle. Ne vähentävät päänsärkyjä ja niskajomotuksia, sillä linssien terävyys on optimoitu tietokoneen ruudun katseluetäisyydelle.


4. Lukulasit, urheilulasit ja suojalasit helpottavat harrastuksia

Ikänäkö alkaa häiritä jokaista neljänkympin puoliväliin mennessä. Silloin omiin harrastuksiin sopivat lukulasit täydentävät niin moniteho- kuin kaukolaseja. Himolukijan yöpöydältä tulisi aina löytyä lukulasit, sillä monitehoilla lukeminen saattaa pidemmän päälle rasittaa silmiä. Lukulasit syväterävillä linsseillä toimivat sekä lähi- että välietäisyydelle. Ne sopivat kirjatoukkien lisäksi käsitöiden, kaikenlaisen näpertelyn ja leivonnan ystäville. Remontointiin, nikkarointiin tai urheiluun hankittuihin kakkoslaseihin on hyvä valita iskunkestävät linssit ja napakasti istuvat kehykset. 


5. Aurinkolasit vahvuuksilla tai tummuvat linssit pelastavat kirkkaan päivän 

Silmälasien käyttäjälle aurinkolasit vahvuuksilla ovat luonteva valinta kakkospariksi. Aurinkolasien yksiteho- ja moniteholinsseihin on saatavilla valtava valikoima värejä ja toiminnallisuuksia eri tyyleihin ja tarkoituksiin. Jos koet aurinkolasit liian tummiksi tai Suomen kesä tuntuu arvokkaita aurinkolaseja varten liian lyhyeltä, kokeile tummuvia linssejä. Ne tuovat kiehtovan lisän ulkonäöltään pelkistettyihin kehyksiin, sillä ne muuttuvat kirkkaista puolipeilaaviksi tummiksi UV-säteilyn määrän mukaan. 


6. Toisesta parista lisää turvaa autoiluun

Turvalliseen hämärällä, sumussa ja tihkusateessa liikkumiseen ei syksyllä ja talvella voi panostaa liikaa. Yksi- tai moniteholasit EnRoute- tai EnRoute Pro -linsseillä vähentävät heijastuksia tien pinnasta ja häikäistymistä esimerkiksi vastaantulevien autojen valoista. Niitä suositellaan erityisesti autoilijoille, mutta niistä on yhtä lailla hyötyä myös pimenevien iltojen pyörä- ja kävelyretkillä. Kauniilla kesäsäällä yksi- tai monitehoiset polarisoivat aurinkolasit omilla vahvuuksilla ovat auto- tai pyöräkuskin nappivalinta.


Toisen parin hinta ei hätkäytä

Mihin käyttötarkoitukseen sinä haluaisit toisen parin silmälaseja tai piilolinssejä? Silmäasemalta saat yksiteholasit, moniteholasit, piilolinssit, lukulasit, kaukolasit, näyttöpäätelasit ja aurinkolasit vahvuuksilla tai ilman, sopivaan hintaan ja tilanteeseen kuin tilanteeseen. Katso netistä myös ajankohtaiset kampanjamme, sillä parhaimmillaan tarjoamme kaksi paria yhden hinnalla!

Varaa aika optikon näöntarkastukseen
VARAA AIKA
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Silmälasien ostajan opas
Miten löytää omille voimakkuuksille lasit, jotka istuvat kasvoilla, sopivat persoonalliseen tyyliin ja miellyttävät vielä kuukausien tai vuosien päästä? Kokosimme alle vinkkejä, joiden avulla valitset laajasta valikoimastamme juuri sinulle täydelliset silmälasit. Voit tutustua malleihin etukäteen verkkokaupassamme ja kääntyä tarvittaessa asiantuntevan henkilökuntamme puoleen.
Materiaali ja yksityiskohdat tekevät laadukkaat silmälasikehykset
Materiaali ja yksityiskohdat tekevät laadukkaat silmälasikehykset
Moni ihmettelee silmälasiostoksilla, mikä merkkikehyksissä maksaa. De Rigo Visionin maahantuoja Antti Lahdensuu kertoo, mistä silmälasikehysten hinta koostuu ja miksi laadukkaista kehyksistä kannattaa maksaa enemmän.
Silmälasien linssien laatu on monen tekijän summa
Silmälasien linssien laatu on monen tekijän summa
Silmälasiostoksilla näkee ja kuulee usein puhuttavan laadukkaista linsseistä. Mitä se oikeastaan tarkoittaa, ja miksi korkealuokkaiset linssit maksavat enemmän? Petri Eskola, Hoya Vision Caren Global Marketing PMO Manager kertoo, mistä tekijöistä silmälasien linssien laatu syntyy.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit