Hyvä näkeminen
Turvallista näköä liikenteessä
Turvallista näköä liikenteessä
Turvallista näköä liikenteessä
Varaa aika näöntutkimukseen
OPTIKOLLE
tai
SILMÄLÄÄKÄRILLE

Turvallista näköä liikenteessä

Näöllä on suuri merkitys siihen miten ajamme ja miltä ajaminen tuntuu. Sää ja olosuhteet tuovat näkemiselle lisää haasteita, näönkorjaustarvetta unohtamatta. Näöntarkkuus on yksi merkittävä tekijä reaktioaikaa ja liikenneopasteiden tulkintaa ajatellen. Pelkkä näöntarkkuus ei kuitenkaan kerro kaikkea näkökyvystämme. Silmän ikääntyessä, myös kontrastien erottaminen hankaloittuu ja silmä häikäistyy entistä herkemmin esimerkiksi vastaantulevien ajoneuvojen valoista tai kirkkaalla säällä. Lisäksi nopea tarkentaminen eri etäisyyksille kuormittaa silmiämme. 


Tärkeintä miellyttävässä katselussa oikean näöntarkkuuden lisäksi on omaan elämäntyyliin sopivat linssit. Silmäasemalta löydät linssejä laajan valikoiman peruslinsseistä aina huippuunsa räätälöityihin linsseihin, kuten ajamiseen sopivat EnRoute-linssit. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan parhaimmat linssit juuri sinulle. 


EnRoute ajamiseen suunnitellut linssit

Uusilla EnRoute- autoiluun suunnitelluilla linsseillä näkeminen on miellyttävämpää ja tarkempaa kuin perinteisillä silmälasilinsseillä. EnRoute-linssien valmistuksessa on huomioitu ajamisen aikana tarvittavat katselusuunnat silmien liikeratojen mukaisesti. Lisäksi linsseissä on ajamiseen suunniteltu pinnoite ja sisäänrakennettu filtteri, joka vähentää vastaantulevien autojen valoista johtuvaa häikäistymistä.


  • Vähentää merkittävästi vastaantulevan liikenteen aiheuttamia heijastuksia ja häikäistymistä
  • Parempi kontrastien erotuskyky ja terävämpi näkö heikossa valossa, sumussa ja sateella
  • Terävämmät näköalueet sivupeileihin ja ajonhallintalaitteisiin
  • Soveltuu myös yleiskäyttöön sekä erilaisiin harrastuksiin kuten golfiin ja lentämiseen
  • saatavana sekä yksi- että monitehoisena

 Lue lisää EnRoute -linsseistä

Varaa aika näöntutkimukseen
OPTIKOLLE
tai
SILMÄLÄÄKÄRILLE
Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Ajonäkö
Hyvä ajonäkö ja toiminnallinen näkökyky ovat ensisijaisen tärkeitä ominaisuuksia jokaiselle autoilijalle. Erilaiset olosuhteet, kuten kirkas sää, pimeät illat tai huono ajokeli, luovat oman haasteensa liikenteessä.
Aktiiviseen elämään täydelliset linssit
Aktiiviseen elämään täydelliset linssit
Täydellisesti sopivien linssien valinnassa on tärkeää, mihin käyttötarkoitukseen lasit tulevat. Nykypäivän näkötarpeet, erityisesti digilaitteiden käytön lisääntyminen, asettavat linsseille uudenlaisia vaatimuksia. Koska tarpeet voivat olla hyvin erilaisia, linssi kannattaa valita käytön vaatimusten mukaan.
Aurinkolasit urheiluun
Aurinkolasit urheiluun
Urheiluun kannattaa valita aurinkolasit, jotka auttavat suorituksissa. Eri linssien värit ja aurinkolasien ominaisuudet on hyvä valita käyttötarpeen mukaan. Urheilijalle aurinkolasien istuvuus ja kestävyys ovat erityisen tärkeitä valintakriteereitä.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyy- temme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit