ICL-leikkaus

ICL-leikkaus Silmäasemalla on tehokas vaihtoehto voimakkaan likinäköisyyden korjaamiseen tai jos sarveiskalvosi on liian ohut FemtoLasik®- tai SMILE-laserleikkaukseen. ICL-leikkauksessa silmän sisälle laitetaan juuri sinulle suunniteltu ylimääräinen linssi. Sillä voidaan korjata liki- ja kaukotaitteisuutta sekä hajataittoa.

Piilolinssi, joka ei vaadi hoitoa

ICL-leikkauksessa piilolinssi asetetaan silmän sisään, joten se ei häiritse harrastuksia eikä kuivata silmiä. Se ei myöskään vaadi minkäänlaista hoitoa vaan näet vaivatta hyvin läpi elämän. ICL-leikkauksen jälkeen et luultavasti tarvitse enää lainkaan silmälaseja tai piilolinssejä - vasta lukulaseja myöhemmällä iällä.

Kivuton ja turvallinen ICL-leikkaus sopii lähes kaikille. Kokeneet lääkärimme, hoitajamme ja teknikkomme huolehtivat sinusta toimenpiteen alusta loppuun ja pitävät sinut ajan tasalla leikkauksen kulusta. Halutessasi saat myös rauhoittavan lääkityksen.

Maksuton hoitoarvio

Hoitoarviossa käyt läpi asiantuntijamme kanssa, miten tällä hetkellä näet ja miten haluaisit nähdä. Saat arvion leikkauksen lopputuloksesta sekä lisätietoa leikkaushinnoista ja rahoitusratkaisuista.

Hoitoarvio on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

ICL-leikkaus askel askeleelta

1. Maksuton hoitoarvio

Hoitoarviossa keskustelet asiantuntijamme kanssa silmiesi terveydestä, näöstäsi ja toiveistasi leikkauksen suhteen. Saat arvion leikkauksen lopputuloksesta, ja kuulet lisää leikkaushinnoista ja rahoitusratkaisuista.

2. Esitutkimus

Maksullisessa esitutkimuksessa varmistamme, että silmäsi ovat terveet ja leikkaus on sinulle turvallinen. Silmähoitaja tutkii mm. sarveiskalvosi, silmänpaineesi ja silmänpohjasi, ja optikko selvittää silmiesi korjaustarpeen näöntutkimuksessa. Tutkimusten pohjalta lääkäri tilaa sinulle yksilöllisen, juuri sinulle sopivan linssin ja kertoo tarkemmin, miten se muuttaa näköäsi.

3. Leikkaus

ICL-leikkaus on kivuton, sillä saat ennen leikkausta puuduttavia silmätippoja. Leikkauksessa sarveiskalvoon tehdään pieni viilto, jonka kautta ylimääräinen linssi viedään silmään. Yhden silmän leikkaaminen vie noin 10 minuuttia. 

4. Toipuminen

ICL-leikkauksen jälkeen näet heti melko hyvin ja parin vuorokauden kuluttua jo täysin tarkasti. Kotiin pääset samana päivänä. Leikkaushaava paranee itsekseen ilman ompeleita eikä siinä tunnu kipua jälkeenpäin. Lääkäri määrää sinulle viikon tai kahden sairausloman ja antibioottisilmätippoja kuukaudeksi. Voit ulkoilla normaalisti ja tehdä tavallisia kotiaskareita. Ensimmäisellä viikolla tarvitset suojalaseja nukkuessasi, ja parin viikon ajan on tärkeää välttää voimakasta rasitusta, uintia ja saunomista sekä silmien hieromista, painamista ja kastelemista. Kotiutuessasi saat meiltä ohjeet leikatun silmän puhdistamiseen.

5. Jälkitarkastus

Pian leikkauksen jälkeen kutsumme sinut jälkitarkastukseen, jossa varmistamme, että leikkaus on onnistunut ja silmäsi voivat hyvin. Leikkaava lääkäri vastaa mielellään kysymyksiisi ja auttaa jo sitä ennen, jos jokin asia huolestuttaa sinua. Potilastietojärjestelmään kirjatut merkinnät siirtyvät myös Omakantaan.

Hinnat

Leikkaava lääkäri valitsee sinun silmillesi sopivimman tekniikan esitutkimuksessa. Leikkauksen kokonaishinta muodostuu esitutkimuksesta, leikkauksesta sekä jälkitarkastuksesta. ICL-leikkauksen hoitoarvio Silmäasemalla on aina ilmainen ja se ei sido sinua mihinkään.

Suuntaa-antavat hinnat ICL-leikkaukselle

Toimenpide Hinta
Hoitoarvio 0 €
Silmälääkärin esitutkimus 100 - 250 €
ICL yksiteho 2790 € / silmä
ICL hajataitto 3390 € / silmä
ICL moniteho 3990 € / silmä
Toimistomaksu 18 €
Kanta -maksu 1,5 €

 

ISO 9001 laatusertifikaatti

Rahoitus - 12 kk koroton maksuaika

Jokaisella on oikeus nähdä hyvin. Tarkka näkö ei mielestämme saisi jäädä kenellekään haaveeksi, ja siksi tarjoamme sinulle helpon ja joustavan tavan maksaa kaikki palvelumme. Silmäsairaalatilin avulla voit maksaa leikkauksen sinulle sopivissa erissä ja saat jopa 12 kk korotonta maksuaikaa. Tilimaksu on 35 €, ja kuukausilyhennykseen lisätään vain käsittelymaksu 4 €.

Askarruttaako ICL-leikkaus?

Silmäaseman hoitoarviossa asiantuntijamme arvioi leikkauksen sopivuuden sinun silmillesi. Et sitoudu mihinkään ja saat tilaisuuden keskustella sinua mietityttävistä asioista. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalvelijaamme chatin kautta tai puhelimitse.

Soita

010 190 200

(mpm/pvm) Chat ja asiakaspalvelu avoinna: ma-pe klo 8 - 21, la 9 - 18.