Aurinkolasit estävät häikäisyn ja suojaavat silmiäsi

Aurinkolasien hankintaan on ainakin kaksi hyvää syytä – silmiesi suojaaminen UV-säteilyltä sekä oman tyylisi päivittäminen. Hyvin valitut ja istuvat aurinkolasit suojaavat silmiä UV-säteilyltä, liialta valolta ja häikäisyltä sekä tuulen ja pölyn vaikutuksilta. Lisäksi ne näyttävät tyylikkäiltä. Optisesti laadukkailla aurinkolaseilla näet värit ja maiseman vääristämättömänä.

Valitse aurinkolasiesi linssien väri käyttötarkoituksen mukaan. Ruskea linssi suodattaa parhaiten epätarkkuutta tuovaa sinistä valoa. Harmaa ja vihreä sävy pitävät ympäristön värit oikeanlaisina. Linssien värin voit valita, kun ostat aurinkolasit voimakkuuksilla.

Linssien heijastamaton takapinta ja kovapinnoite kuuluvat Silmäasemalla vakiona kaikkiin voimakkuuksilla myytäviin aurinkolaseihin. Saat lisää käyttömukavuutta ja keveyttä, kun valitset linsseihin polarisoivan ominaisuuden, ohennuksen tai likaa - ja vettä hylkivän pinnoitteen.

Aurinkolasilinssien hinta yksitehoina alkaen 60€/pari ja monitehoina 160€/pari.

Polarisoivat linssit autoilijoille ja vesillä liikkujille

Jos autoilet tai liikut paljon vesillä, sinun kannattaa valita polarisoivat linssit. Polarisoivalla linssillä ehkäistään esimerkiksi lumen ja vedenpinnan kautta heijastuvan valon häikäisevää vaikutusta. Polarisoiva ominaisuus poistaa kiilteen märän tien tai veden pinnasta. Aurinkolasien heijastamaton takapinta poistaa puolestaan linssin pinnasta heijastuvaa valoa. Näkömukavuutesi paranee, kun heijastukset vähenevät.

                                 Polarisoimaton linssi Silmäasema                                                 Polarisoiva linssi Silmäasema

                                          Polarisoimaton linssi                                                                   Polarisoiva linssi

Polarisoivat aurinkolasit voidaan valmistaa myös omilla voimakkuuksillasi. Voit valita linssin värin kolmesta eri sävystä käyttötarpeesi tai mieltymyksesi mukaan.

Polarisoivat linssit yksitehoisina alkaen 160€/pari ja monitehoisina alkaen 260€/pari.

Aurinkolasit voimakkuuksilla myös monitehoina

Aurinkolaseihin kannattaa korjata jo pienikin voimakkuus. Voit valita aurinkolasit voimakkuuksilla myös monitehoina. Monitehoisia aurinkolaseja voit käyttää yleislaseina ulkona, samaan tapaan kuin silmälaseja sisällä. Näet vaivattomammin etkä tarvitse lukulaseja esimerkiksi ravintolan terassilla ruokalistan lukemista varten.

Luksusta arkeen huippuvalikoimastamme

Tarjoamme joka sesongiksi kilpailukykyisen kokoelman merkkikehyksiä tunnetuilta maailmanbrändeiltä. Meiltä löydät johtavien luksusbrändien mallistot: Prada, Versace, Gucci, Emporio Armani, Fendi, Furla, Dolce&Gabbana, Persol, Giorgio Armani, Diro, Chanel ja Bvlgari.

Tutustu merkkiaurinkolaseihin

henkilökunta auttaa VALINNASSASI

Myymälähenkilökuntamme ja tyylioppaamme ovat näkemisen ja muodin asiantuntijoita, jotka auttavat mielellään sinua valinnassasi tarvitset sitten aurinkolasit voimakkuuksillasi tai arvion tyyliisi sopivista malleista.

Tutustu aurinkolasivalikoimiimme