Varaa Aika
Varaa Aika
Aurinkolasit

Aurinkolasit vahvuuksilla tai ilman

Aurinkolasit estävät häikäisyn ja suojaavat silmiäsi

Hyvin valitut ja istuvat aurinkolasit suojaavat silmiä UV-säteilyltä, liialta valolta ja häikäisyltä sekä tuulen ja pölyn vaikutuksilta. Optisesti laadukkailla aurinkolaseilla näet värit ja maiseman vääristämättömänä.

Tutustu Silmäaseman aurinkolasivalikoimaan netissä tai myymälässä ja lue tarkemmin aurinkolaseista omilla voimakkuuksilla. Tiesithän, että voit hankkia aurinkolasit myös monitehoina.

Aurinkolasien linssit käyttötarkoituksen mukaan

Ostaessasi aurinkolasit voimakkuuksilla voit valita linssien värin sekä tarvittaessa polarisoivat linssit. Nyt saat myös kaarevat ja urheilulliset aurinkolasit omilla voimakkuuksillasi ja peilipinnoilla. Silmäaseman kaikissa aurinkolasilinsseissä on 100 % UV-suoja edestä tulevalle valolle. Linssit, joissa on UV-pinnoite, sisältävät myös E-SPF 50 suojan, joka estää UV-säteilyn heijastumisen linssin takapinnalta silmään.

Nyt aurinkolasit vahvuuksilla, toinen linssi 0€!

Varaa aika näöntarkastukseen

Varaa aika

Polarisoivat linssit autoilijoille ja vesillä liikkujille

Jos autoilet tai liikut paljon vesillä, sinun kannattaa valita aurinkolaseihin polarisoivat linssit. Polarisoivalla linssillä ehkäistään esimerkiksi lumen ja vedenpinnan kautta heijastuvan valon häikäisevää vaikutusta. Polarisoiva ominaisuus poistaa kiilteen märän tien tai veden pinnasta. Aurinkolasien heijastamaton takapinta poistaa puolestaan linssin pinnasta heijastuvaa valoa. Näkömukavuutesi paranee, kun heijastukset vähenevät.                                                                           

Polarisoivat aurinkolasit voidaan valmistaa myös omilla voimakkuuksillasi. Voit valita linssin värin kolmesta eri sävystä.

Polarisoiva lisäominaisuus aurinkolasien linsseihin nyt +75 €/pari.

Aurinkolasit voimakkuuksilla myös monitehoina

Aurinkolaseihin kannattaa korjata jo pienikin voimakkuus. Voit valita aurinkolasit voimakkuuksilla myös monitehoina. Monitehoisia aurinkolaseja voit käyttää yleislaseina ulkona, samaan tapaan kuin silmälaseja sisällä. Näet vaivattomammin etkä tarvitse lukulaseja esimerkiksi ravintolan terassilla ruokalistan lukemista varten.