Puma

See faster. Look beyond. Saksalaisen Rudolph Dasslerin vuonna 1948 perustama Puma haluaa olla nopein urheilumerkki maailmassa. Merkin lähettiläinä toimivat monet huippu-urheilijat kuten Usain Bolt. Puman kanssa yhteistyötä ovat viime vuosina tehneet myös kuuluisat Hollywoodin julkkikset, kuten Rihanna, Kylie Jenner ja Selena Gomez. 

puma logo

 

Urheilullinen ulkonäkö ja klassinen muotoilu, sekä värejä ja grafiikkaa - kaikkea tätä löydät Silmäaseman Puma-mallistosta.

 

puma

Puma PU0174O

Tässä Puman kehyksessä on trendikäs pyöreä muoto ja pirteän punainen sävy. Litteät metalliset aisat ovat miellyttävän keveän tuntuiset.

 

PUMA

Puma PU0184O

Kirkas muovikehys, jonka metallinen aisan ruoto paljastaa Puman kengistä tutun ignite-kuvioinnin. Pienillä yksityiskohdilla on tuotu mielenkiintoa tähän kehykseen.

 

puma

Puma PU0172O

Tämä kehys on saanut inspiraationsa moottoriurheilun maailmasta. Aisaa koristavat niitit ovat tuulahdus sporttiautojen metalliniiteistä, joilla autonrunko on koottu.

 

 

puma

Puma PE0042S

Tuplanenäsilta, ruskean havanna väri ja pilottimainen muotoilu tekevät tästä aurinkolasista todella trendikkään valinnan. Puman tuotteissa yhdistyy niin sporttisuus kuin ajattomuuskin.

 

puma

Puma PE0025S

Nämä aurinkolasit ovat kevyet ja mukavat käyttää, unohtamatta tyylikästä ulkonäköä. Harmaa linssi on miellyttävän neutraali ja se tummentaa hyvin.

 

puma

Puma PE0043S

Metallin ja asetaatin yhdistelmää hillityssä värimaailmassa. Ruskea linssi parantaa kontrastia, auttaen näkemään varjoisissa kohdissa paremmin esimerkiksi autoillessa tunnelin tai alikulun satuttua kohdille.

 

 

Ole rohkea.

Älä pelkää ottaa riskejä, vaan luota vaistoosi.

Optikon yksilöllinen näöntutkimus silmälasien ostajalle 0 € (normaalihinta 25 €)

Optikon näöntutkimukseen kuuluu:

  • Alkukeskustelu silmiesi voinnista
  • Kauko- ja lähinäön sekä mahdollisten taittovirheiden tutkiminen
  • Silmien yhteistoiminnan tutkiminen ja mahdollisen karsastuksen selvittäminen
  • Silmänpaineen mittaus yli 40-vuotiailla ja tarvittaessa muillakin
  • Kontrastinäön ja näkökentän tutkiminen tarvittaessa esim, liikennenäkötutkimusta varten
  • Värinäkötutkimus tarvittaessa jos on syytä epäillä värisokeutta

Lopuksi saat sähköisenä silmälasireseptinä näönkorjaussuosituksen, arvion silmiesi terveydestä sekä halutessasi henkilökohtaista apua silmälasikehysten valintaan.