Aurinkolasitrendit

Kevät ja kesä 2018 tuovat tullessaan uuden aurinkolasikauden.

 

Muotimaailma ammentaa elementtejä jälleen menneiltä vuosikymmeniltä. Tällä kertaa 90-luvun muodilla on vahva vaikutus kauden aurinkolasimuotiin. Värien kirjo on aikaisempia vuosia laajempi ja karkkimaisempi varsinkin linssivärien osalta. Vaaleat linssit ovat ottaneet todella vahvan jalansijan suurimpien muotihuoneiden mallistossa. Kissamaisia ja pyöritä malleja löytyy lähes kaikkien valikoimasta. Myös pitkään syrjässä olleet maskilasit tekevät paluun, ainakin jos catwalkeilla mallistojaan esitteleviin muotihuoneisiin on uskominen. Aurinkolasit ovat asuste, jolla halutaan ilmentää omaa tyyliä, vaikka aurinko ei aina paistakaan. 

Aurinkolasikauden 2018 ykkösvalinnat

RayBan

Logo

179 €

90-luvulta tuttu pyöreä muoto tekee näistä Ray-Ban klassikoista jälleen ajankohtaiset. Vaalea kulta luo keveyden tuntua ja optisesti laadukkaat lasilinssit kestävät aikaa. Malli sopii sekä miehille, että naisille.

Kate Spade

Logo

159 €

Kate Spaden kissamainen aurinkolasi saa ilmettä kulmakappaleiden havannakuosisista katseenkiinnittäjistä. Tämä naisellinen tuote on samalla tyylikäs ja omaleimainen. 

Bolle

Logo

159 €

Sporttisessa Bollén aurinkolasissa on tyylikäs ja katu-uskottava muotoilu sekä erityisesti veden ääressä viihtyvälle sopivat ominaisuudet. Sininen peilipinta yhdistettynä polarisoivaan tummaan linssiin luovat lyömättömän yhdistelmän jokaiselle vesillä liikkujalle.

Versace

Logo

229 €

Versacen muotihuoneen ylellinen tyyli tulee hyvin esille näiden kauniiden ja naisellisten aurinkolasien aisojen korumaisissa yksityiskohdissa. Tuote sisältää todellista arjen luksusta, mutta on kuintenkin yleisilmeeltään hyvin ajaton.

Tommy Hilfiger

logo

159 €

Pyöreä muoto ja avaimenreikä nenäkappale ovat tämän Tommy Hilfiger mallin juttu. Hyvin myös omilla voimakkuksilla toimiva malli on helppo räätälöidä linssivalinnan avulla moneen eri käyttötarkoitukseen golfista purjehdukseen.

ZooBug

Logo

69 €

Myös lasten aurinkolasit saavat olla muodikkaat. Zoobugin hauskat ja värikkäät aurinkolasit hehkuvat väritykseltään räväköissä neonväreissä hyvin 90-luvun henkeen. Polarisoidut linssit takaavat laadukkaat optiikan perheen pienempien silmien suojaksi.

Optikon yksilöllinen näöntutkimus nyt 10 € 

Optikon näöntutkimukseen kuuluu:

  • Alkukeskustelu silmiesi voinnista
  • Kauko- ja lähinäön sekä mahdollisten taittovirheiden tutkiminen
  • Silmien yhteistoiminnan tutkiminen ja mahdollisen karsastuksen selvittäminen
  • Silmänpaineen mittaus yli 40-vuotiailla ja tarvittaessa muilakin
  • Kontrastinäön ja näkökentän tutkiminen tarvittaessa esim, liikennenäkötutkimusta varten
  • Värinäkötutkimus tarvittaessa jos on syytä epäillä värisokeutta

Lopuksi saat sähköisenä silmälasireseptinä näönkorjaussuosituksen, arvion silmiesi terveydestä sekä halutessasi henkilökohtaista apua silmälasikehysten valintaan.