Elämä on näkemisen arvoinen

Arjen kauneutta voi joskus olla vaikea nähdä. Mutta siellä se on. Kaikissa niissä ohikiitävissä hetkissä, joiden keskellä elämme. Ilot ja surut sekä huolet ja murheet kuuluvat kaikki elämään ja ovat osa sinua. Ja vaikka arki voikin näyttää joskus pelottavalta, eikö silti pelottavampaa olisi olla näkemättä? Siksi silmistä kannattaa pitää huolta läpi elämän. Koska elämä on näkemisen arvoinen.

Arki on näkemisen arvoinen

Me pidämme huolta silmistäsi

Silmäaseman silmäsairaaloissa ja myymälöissä näöstäsi pidetään huolta. Olitpa sitten hankkimassa uusia laseja, harkitset laserleikkausta tai jokin muu silmiisi liittyvä asia askarruttaa sinua, me autamme. Palveluksessasi on yli 250 silmälääkäriä ja kaikkiaan lähes 1000 silmäterveyden ammattilaista. Olipa asia mikä tahansa, voit aina kääntyä meidän puoleen. Löydät yhden katon alta kaikki tarvittavat palvelut silmistäsi huolehtimiseen. Varaa aika asiantuntijallemme.

Silmäsairaala

Silmäsairaala

13 silmäsairaalassamme eri puolilla Suomea teemme silmätutkimuksia, taittovirhe- ja kaihileikkauksia, silmäluomi-, karsastus- ja glaukoomakirurgiaa sekä muita toimenpiteitä. Lisäksi tutkimme ja hoidamme silmäsairauksia laidasta laitaan.

Silmälääkäri

Silmälääkäri

Silmäasemalla työskentelee yli 250 huippuluokan silmälääkäriä ja kaikkiaan lähes 1000 silmäterveyden ammattilaista. Vuosittain meillä tehdään 190 000 silmälääkärin vastaanottoa.

Optikko

Optikko

Silmistä huolehtiminen tulisi olla ennen kaikkea helppoa ja vaivatonta. 150 optikkoliikettä ympäri Suomen takaavat sen, että meille on aina helppo tulla.

#näkemisenarvoista

Instagram

Instagram

Instagram

 

Jaa oma arkinen hetkesi

Meidän jokaisen arki täynnä näkemisen arvoisia hetkiä. Ihmeellistä, jännittävää, hauskaa, surullista ja jopa pelottavaa. Kerro miltä sinun arkesi näyttää, lähetä kuva tai video. Palkitsemme kolme parasta vapaavalintaisilla silmälaseilla tai aurinkolaseilla. Lähetä kuva tai video meille sähköpostilla osoitteeseen osallistu@silmaasema.fi. Katso arvontasäännöt.

13 silmäsairaalaa ja yli 150 optikkoliikettä

Silmäaseman silmäsairaaloissa pääset silmäleikkauksiin vaivatta ja jonottamatta. Silmäasemalla on mahdollista suorittaa myös hoidon tueksi tarvittavat silmän tutkimukset, kuten hermosäiekuvat ja näkökenttätutkimukset.