Piiloset
Piiloset

Piiloset BioDrop MD Spray 17 ml

Piiloset BioDrop MD Spray 17 ml

21,90 €

*Verkkokaupan ja myymälöiden hinnat
ja tarjoukset voivat poiketa toisistaan.

  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää
  • Bonusta ostoksistasi
  • Maksuton palautus
  • Maksa verkossa turvallisesti ja joustavasti Klarnalla -  jopa 30 vrk maksuaikaa. Lue lisää.
Piiloset BioDrop MD Spray on suljetulle silmäluomelle annosteltava emulsiosuihke, joka rauhoittaa kuivia ja ärtyneitä silmiä ja silmäluomia sekä hoitaa kuivaa silmänympärysihoa. Mikroemulsion tyrniöljy levittyy kyynelnesteen pinnalle vahvistaen silmien kuivumiselta suojaavaa lipidikalvoa. Lisäksi sen antioksidattiyhdisteet ehkäisevät soluvaurioita ja nopeuttavat niiden parantumista. Hyaluroaani tukee silmän vedensitomiskykyä ja voitelee silmän pintaa. Erikoisvalmisteista suihkepulloa voi käyttää missä asennossa tahansa. Piiloset BioDrop MD Spray on Suomessa kehitetty ja valmistettu tuote, joka ei sisällä alkoholia, säilöntä- tai eläinperäisiä aineita. Koostumus: Tyrnin siemenöljy, hyaluroaani, glyseroli ja emulgointiaineet sitraatti-boraatti-puskuroidussa emulsioissa.
YLEISKUVA
Tuotemerkki Piiloset
Nimi Piiloset BioDrop MD Spray 17 ml

Tuotteiden saatavuus vaihtelee myymälöittäin, eikä kaikkia tuotteita ole saatavilla kaikissa myymälöissä.

Tiedote: Silmäasema haluaa vastuullisena toimijana huolehtia asiakkaiden ja henkilöstön turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Asioithan Silmäasemalla vain terveenä. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme (puh. 010 190 200) ajan siirtämiseksi, jos sinulla on flunssaoireita tai olet vastaanottoa edeltävän 10 vuorokauden aikana palannut ulkomailta tai altistunut koronavirukselle. Lue lisää >

Huom. Muutamissa toimipaikoissamme on supistetut aukioloajat. Tarkistathan lähimmän Silmäaseman aukioloajat kyseisen toimipisteen sivulta toimipisteen nimeä klikkaamalla.

Toimipaikat

Yhtään toimipaikkaa ei löytynyt
Yhtään toimipaikkaa ei löytynyt
Toimipaikat Tulokset

Hanki Google Maps API avain ja laita se sivuston asetuksiin!!

Toimipaikat Tulokset