Silmien terveys
Silmälääkärikeskus
Silmälääkärikeskus Silmäasema
Silmälääkärikeskus Silmäasema

Silmäaseman silmälääkärikeskuksista kaikki näkemisen ja silmäterveyden palvelut

Huolehdimme silmistäsi nyt entistä monipuolisemmin. Silmäaseman uudet silmälääkärikeskukset ovat silmien hyvinvoinnin ja hyvän näkemisen keskuksia myymälöidemme yhteydessä – lähellä sinua. Silmälääkärikeskuksissamme tutkimme, hoidamme ja palvelemme niin silmätutkimuksissa, silmäsairauksien hoidossa kuin uusien silmälasien hankkimisessakin tarjoten saman katon alta kokonaisvaltaiset niin optiset ja kuin silmäterveydenkin palvelut. 

Silmien hyvinvoinnin asiantuntijoiden saumatonta yhteistyötä


Silmälääkärikeskuksissamme yhdistyvät näkemisen ja silmäterveyden parhaat osaamiset. Erikoiskoulutettujen optikoiden ja silmälääkärien yhteistyötä on kehitetty entisestään. Lisäksi asiakasneuvoja huolehtii siitä, että asiakas saa kaikki tarvitsemansa palvelut mahdollisimman sujuvasti.

Tiettyjen myymälöidemme yhteydessä toimivissa silmälääkärikeskuksissa tutkimme, hoidamme ja palvelemme kutakin asiakasta yksilöllisesti – niin silmätutkimuksissa, silmäsairauksien hoidossa kuin uusien silmälasien hankkimisessakin. Olemme hioneet hoitopolun ja henkilöstön yhteistyötä sellaiseksi, että asiakas pääsee tarvittaessa helposti asiantuntijalta toiselle. Haluamme huolehtia kunkin asiakkaan tarpeista kokonaisvaltaisesti, ennakoivasti ja sujuvasti. 


Silmälääkärikeskus


Silmien tutkiminen on tärkeä osa kokonaisvaltaista terveydenhoitoa

Silmien tutkimuksen avulla voidaan todeta silmäsairaudet mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Varsinaisten silmäsairauksien lisäksi voidaan havaita myös elimistössä piileviä sairauksia, kuten diabetes, verenpainetauti ja yleisinfektiot. Silmien tutkimusta kannattaakin ajatella enemmän osana kokonaisvaltaista terveydenhoitoa kuin irrallisena toimenpiteenä, joka vaikuttaa vain uusien silmälasien voimakkuuksiin.

”Silmän rakennekuvauksessa OCT-valokerroskuvauslaitteella silmälääkäri voi nähdä sairauksien aiheuttamat rakenteelliset muutokset silmänpohjassa, verkkokalvossa ja näköhermossa”, kertoo Silmäaseman johtava ylilääkäri Kaisu Järvinen.

Silmäsairaudet kehittyvät usein hitaasti ja esimerkiksi glaukooma voi olla pitkään oireeton. ”Silmälääkärin tutkimukseen kannattaakin hakeutua viimeistään nelikymppisenä, vaikka mitään ongelmia ei olisi ollutkaan. Myöhemmin, kun ikää tulee lisää ja eri sairauksien riskit kasvavat, voi tarkastuksessa käydä tiheämmin”, Kaisu Järvinen neuvoo.


Uusinta tutkimustekniikkaa


Mikäli lisätutkimuksia tarvitaan, ne löytyvät helposti silmälääkärikeskuksista, jotka tarjoavat laajat, uusinta tekniikkaa hyödyntävät tutkimuspalvelut – muun muassa perinteistä silmänpohjakuvausta huomattavasti tarkemman silmien rakennekuvauksen OCT-valokerroskuvauslaitteella. Rakennekuvauksella voidaan todentaa asiakkaan silmäsairaudet mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jopa ennen oireiden alkamista.


Silmäasema silmälääkärikeskus

Silmälääkärikeskukset palvelevat ympäri Suomen

Silmäleikkaukset on keskitetty jatkossakin silmäsairaaloihimme.

Tietoa silmistä
Ajankohtaiset artikkelit
Laura, 43, kävi silmien rakennekuvauksessa
Lauran äidillä on todettu glaukooma, ja tämän sukurasitteen vuoksi Laura halusi tarkistuttaa myös omat silmänsä. Lue lisää mitä kuvauksessa selvisi.
Silmäaseman silmäsairaaloille on myönnetty arvostettu laatusertifikaatti
Silmäaseman silmäsairaaloille on myönnetty arvostettu laatusertifikaatti
Silmäaseman silmäsairaaloille on myönnetty ISO 9001:2015 -standardin mukainen laatusertifikaatti. Sertifikaatti tarkoittaa, että Silmäaseman silmäsairaaloissa on sitouduttu varmistamaan toiminnan korkea laatu ja pyritään jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen.
Näköhäiriöt
Näköhäiriöt
Näköhäiriöt ovat usein vaarattomia, mutta ne voivat myös johtua silmäsairaudesta tai jostakin muusta sairaudesta. Asia on aina hyvä tarkista silmälääkärin oireet.
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa
Silmäaseman asiakkaat ovat halukkaita suosittelemaan Silmäasemaa myös tuttavilleen, mikä käy ilmi jatkuvassa NPS-mittauksessa.
Katso kaikki artikkelit