Kuivasilmäklinikka
IPL-hoito
IPL-hoito kuivasilmäklinikalla
IPL-hoito kuivasilmäklinikalla

IPL-valohoito ja erikoistuneet optikot kuivasilmäklinikoilla auttavat

Valtaosa vaikean kuivasilmäisyyden oireista johtuu kyynelnesteen heikentyneestä laadusta. Silmien toimintakuntoa voidaan stimuloida ja kyynelnesteen laatua parantaa useilla eri tavoilla, kuten silmiä puhdistamalla, lämmöllä tai valolla.

Uusimpiin ja tehokkaimpiin kuivasilmäisyyshoitoihin kuuluu Intense Pulsed Light eli valoimpulssihoito. IPL-valoimpulssihoito on tehokas ja turvallinen hoitokeino silmäluomissa olevien Meibomin rauhasten toimintahäiriön aiheuttamaan kuivasilmäisyyteen. IPL-hoito sulattaa tukkeutumia ja aktivoi kyynelnesteen öljyisyyttä lisäävien Meibomin rauhasten toimintaa, ja parantaa siten kyynelnesteen laatua. IPL-hoito rauhoittaa mahdollista tulehdusta ja laajentuneista verisuonista johtuvaa silmien ja limakalvojen punoitusta. Jos silmät ovat kovin kuivat ennen silmäleikkausta, leikkausta edeltävä IPL-sarja auttaa parantamaan leikkaustuloksia.

Tutkimalla silmäsi ja yhdistämällä eri hoitomuotoja luomme Silmäasemalla juuri sinulle sopivimman yksilöllisen hoito-ohjelman.


Tervetuloa kuivasilmäklinikoillemme Helsingin silmäsairaalaan ja Raision Myllyn myymälään

Silmäasemalla IPL-hoitoa tarjoavat Helsingin silmäsairaalan sekä Raision Myllyn myymälän kuivasilmäklinikat. Hoitoon voit tulla suoraan tai silmälääkärin tai optikon ohjaamana. Luethan ohjeet valmistautumisesta hoitoon etukäteen.

Kuivasilmähoidon ensikäynnillä selvitetään syitä kuivasilmäisyyden taustalla ja tehdään juuri sinun silmillesi sopiva hoitosuunnitelma. 

Silmäsairaala Helsinki sijaitsee aivan Helsingin päärautatieasemaa vastapäätä City Centerissä. Pääset paikalle metrolla, junilla, busseilla, ratikoilla tai autolla.

Raision Myllyn myymälä sijaitsee kauppakeskus Myllyssä Ohikulkutien yhteydessä, vain 10 minuutin ajomatkan päässä Turun keskustasta. Pääset paikalle bussilla, autolla, taksilla tai pyörällä.


Varaa aika soittamalla 010 190 200. Asiakaspalvelumme ohjaa pyyntösi eteenpäin ja kuivasilmäklinikan sairaalasta soitetaan sinulle.  

Mitä IPL-hoidossa tapahtuu?
Mitä IPL-hoidossa tapahtuu?
Kuivasilmähoidon hinnat
Kuivasilmähoidon hinnat

Kuivasilmähoidon kokonaishinta muodostuu yksilöllisen hoitosuunnitelmasi mukaan. 

Toimenpide
Toimenpide
Hinta
Kuivasilmähoidon ensikäynti (60min)
Kuivasilmähoidon ensikäynti (60min)
69 €
IPL-valohoitokäynti (30min)
IPL-valohoitokäynti (30min)
159 €
IPL-valohoitokäynti 3-4 kerran sarjana
IPL-valohoitokäynti 3-4 kerran sarjana
149 € / kerta
Kuivasilmäkontrollikäynti (30min)
Kuivasilmäkontrollikäynti (30min)
39 €