Kaikki linssit –50 %

Huippulinsseihin lisäominaisuudet kaupan päälle!

Puolitimme linssien hinnat! Nyt silmä- tai aurinkolasien ostajalle mitkä tahansa linssit puoleen hintaan. Huippulinsseihin tummuva, sinistä valoa suodattava pinnoite, linssiväri tai korotettu UV-suoja kaupan päälle.

Toiset silmälasit puoleen hintaan itselle tai kaverille. Lisäksi optikon näöntutkimus 0 € kaikille (normaalihinta 25 €). Varaa aika heti >>

Kaikki linssit -50

Kaikki linssit –50 %

Jokaisella meistä on yksilölliset näkemisen tarpeet. Tärkeintä miellyttävässä katselussa on omaan elämäntyyliin sopivat linssit. Silmäasemalta löydät linssejä laajan valikoiman peruslinsseistä aina huippuunsa räätälöityihin. Työn luonne, elämäntapa, harrastukset ja ikä vaikuttavat linssivalintaan. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan parhaimmat linssit juuri sinulle.

 

Tutustu huippulinsseihin

MONITEHOLINSSIT:

Räätälöity 500 € (999 €)
Aktiivinen Lifestyle 400 € (799 €)
Aktiivinen Enroute 400 € (799 €)
Varma 300 € (599 €)
Taloudellinen 200 € (399 €)
Perus 75 € (149 €)

YKSITEHOLINSSIT:

Räätälöity Nulux iDentity V+ 215 € (429 €)
Aktiivinen Sync III 200 € (399 €)
Aktiivinen EnRoute 200 € (399 €)
Varma 150 € (299 €)
Taloudellinen 80 € (159 €)
Perus 25 € (49 €)

LÄHIPAINOTTEISET LINSSIT:

Räätälöity WorkStyle V+ 275 € (549 €)
Varma 200 € (399 €)
Taloudellinen 125 € (249 €)
Perus 75 € (149 €)

 

 

 

Aurinkolasit voimakkuuksilla alk. 89 €

Aurinkolasit voimakkuuksilla alkaen 89 €

Nyt kaikki aurinkolasilinssit puoleen hintaan! Silmäaseman myymälöistä saat aurinkolaseihin laatulinssit omilla voimakkuuksillasi mallista riippumatta. 

 

Tutustu aurinkolaseihin

Linssit kaikkiin käyttötarkoituksiin

 

Monitehot

 

MONITEHOLINSSIT

Moniteholinssit tarjoavat portaatonta näkemistä kaikille katseluetäisyyksille. Näköalueet sulautuvat tasaisesti toisiinsa, jolloin epämukavuudet etäisyyden muutoksissa kuten portaissa ja autolla ajettaessa poistuvat. Meiltä löydät valikoimista juuri sinun käyttötarpeisiin soveltuvat linssit.

Yksitehot

 

YKSITEHOLINSSIT

Silmäasemalla on laaja valikoima yksiteholinssejä erilaisten taittovirheiden korjaamiseen. Voit valita linssisi peruslinsseistä räätälöityihin. Korkeatasoiset yksiteholinssit valmistetaan yksilöllisten tarpeittesi mukaisesti viimeisimmällä linssiteknologialla, jotta sinä näkisit parhaiten, ja katselusi olisi miellyttävää ja tarkkaa.

Lähipainotteiset linssit

 

LÄHIPAINOTTEISET LINSSIT

Lähityö on lisääntynyt ja muuttanut muotoaan merkittävästi johtuen erilaisten digitaalisten laitteiden kasvavasta käytöstä. Samaan aikaan työnäkeminen on muuttunut haasteellisemmaksi entistä isompien ja leveämpien näyttöjen ansioista.

Kaksiteholinssit

 

KAKSITEHOLINSSIT

Kaksiteholinsseillä tarkoitetaan linssejä, joilla näkee kahdelle etäisyydelle; lähelle ja kauas. Kaksiteholinsseissä on näkyvä raja kauko- ja lähiosan välillä.

Aurinkolasilinssit

 

AURINKOLASILINSSIT

Aurinkolasiostoksilla sinun tarpeesi ovat aina lähtökohta. Harrastatko golfia, pyöräilyä, ajatko paljon autolla tai etsitkö ehkä isoja muodikkaita aurinkolaseja? Silmäasemalta saat aurinkolaseihin laatulinssit omilla voimakkuuksillasi mallista riippumatta.

Erikoislinssit

 

ERIKOISLINSSIT

Me Silmäasemalle haluamme pitää huolen sinun näöstäsi sinulle parhaalla mahdollisimmalla tavalla. Tämän vuoksi valikoimastamme löytyy laaja valikoima erikoislinssejä ja muita optisia apuvälineitä.

Optikon yksilöllinen näöntutkimus 0 € silmälasien ostajalle (normaalihinta 25 €)

Jos sinulla ei ole vielä silmälaseja tai haluat uusia silmälasireseptisi.

Optikon yksilöllinen näöntutkimus sisältää:

  • Alkukeskustelu silmiesi voinnista
  • Kauko- ja lähinäön sekä mahdollisten taittovirheiden tutkiminen
  • Silmien yhteistoiminnan tutkiminen ja mahdollisen karsastuksen selvittäminen
  • Silmänpaineen mittaus yli 40-vuotiailla ja tarvittaessa muillakin
  • Kontrastinäön ja näkökentän tutkiminen tarvittaessa esim., liikennenäkötutkimusta varten
  • Värinäkötutkimus tarvittaessa jos on syytä epäillä värisokeutta

Lopuksi saat sähköisenä silmälasireseptinä näönkorjaussuosituksen, arvion silmiesi terveydestä sekä halutessasi henkilökohtaista apua silmälasikehysten valintaan.

S bonus

 

Tarjousehdot

Tarjous koskee uusia silmälasi- tai aurinkolasitilauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Mikäli linssit halutaan omiin kehyksiin, peritään lisäksi hiontamaksu 50 €. Silmälasien ostajalle toiset silmälasit -50 %, sisältää kehykset ja linssit. Tarjous on voimassa 1.3.2020 asti.