Kaikki linssit -50 %

Puolitimme linssien hinnat! Linssit kuin linssit nyt -50 %. Lisäksi räätälöityihin ja yksilöllisiin linsseihin tummuva, sinistä valoa suodattava BlueControl pinnoite tai linssiväri ilmaiseksi. Tarjous koskee myös aurinkolasilinssejä ja kaikkia linssien lisäominaisuuksia. Etusi jopa 550 €! Optikon näöntutkimus nyt kaikille 0 €, varaa aikasi nyt.

Kaikki linssit -50

Huippulinssit meiltä

Jokaisella meistä on yksilölliset näkemisen tarpeet. Tärkeintä miellyttävässä katselussa on omaan elämäntyyliin sopivat linssit. Silmäasemalta löydät linssejä laajan valikoiman peruslinsseistä aina huippuunsa räätälöityihin. Työn luonne, elämäntapa, harrastukset ja ikä vaikuttavat linssivalintaan. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan parhaimmat linssit juuri sinulle.

 

Tutustu huippulinsseihin

MONITEHOLINSSIT:

Räätälöity Plus 500 € (999 €)
Räätälöity 450 € (899 €)
Yksilöllinen 380 € (759 €)
Erinomainen 280 € (559 €)
Hyvä 180 € (359 €)
Perus 75 € (149 €)

YKSITEHOLINSSIT:

Räätälöity 175 € (349 €)
Erinomainen 200 € (399 €)
Erinomainen 150 € (299 €)
Tasokas 125 € (249 €)
Hyvä 80 € (159 €)
Perus 20 € (39 €)

LÄHIPAINOTTEISET LINSSIT:

Räätälöity 300 € (599 €)
Erinomainen 215 € (429 €)
Hyvä 125 € (249 €)
Perus 75 € (149 €)

Linssit jokaisen voimakkuuksille ja käyttötarkoituksiin

Monitehot

 

MONITEHOLINSSIT

Moniteholinssit tarjoavat portaatonta näkemistä kaikille katseluetäisyyksille. Näköalueet sulautuvat tasaisesti toisiinsa, jolloin epämukavuudet etäisyyden muutoksissa kuten portaissa ja autolla ajettaessa poistuvat. Meiltä löydät valikoimista juuri sinun käyttötarpeisiin soveltuvat linssit.

Yksitehot

 

YKSITEHOLINSSIT

Silmäasemalla on laaja valikoima yksiteholinssejä erilaisten taittovirheiden korjaamiseen. Voit valita linssisi peruslinsseistä räätälöityihin. Korkeatasoiset yksiteholinssit valmistetaan yksilöllisten tarpeittesi mukaisesti viimeisimmällä linssiteknologialla, jotta sinä näkisit parhaiten, ja katselusi olisi miellyttävää ja tarkkaa.

Lähipainotteiset linssit

 

LÄHIPAINOTTEISET LINSSIT

Lähityö on lisääntynyt ja muuttanut muotoaan merkittävästi johtuen erilaisten digitaalisten laitteiden kasvavasta käytöstä. Samaan aikaan työnäkeminen on muuttunut haasteellisemmaksi entistä isompien ja leveämpien näyttöjen ansioista.

Kaksiteholinssit

 

KAKSITEHOLINSSIT

Kaksiteholinsseillä tarkoitetaan linssejä, joilla näkee kahdelle etäisyydelle; lähelle ja kauas. Kaksiteholinsseissä on näkyvä raja kauko- ja lähiosan välillä.

Aurinkolasilinssit

 

AURINKOLASILINSSIT

Aurinkolasiostoksilla sinun tarpeesi ovat aina lähtökohta. Harrastatko golfia, pyöräilyä, ajatko paljon autolla tai etsitkö ehkä isoja muodikkaita aurinkolaseja? Silmäasemalta saat aurinkolaseihin laatulinssit omilla voimakkuuksillasi mallista riippumatta.

Erikoislinssit

 

ERIKOISLINSSIT

Me Silmäasemalle haluamme pitää huolen sinun näöstäsi sinulle parhaalla mahdollisimmalla tavalla. Tämän vuoksi valikoimastamme löytyy laaja valikoima erikoislinssejä ja muita optisia apuvälineitä.

Optikon näöntutkimus kaikille 0 €

Nyt on oikea aika tulla optikolle! Optikon näöntutkimus kaikille ilmaiseksi.

Syksyn uutuudet ovat saapuneet!

MonkeyGlasses

MonkeyGlasses

159 €

MonkeyGlasses Ingrid mallissa on hento liukuvärjätty etupinta. Mielenkiintoa kehykseen tuo myös metalliset kiiltävät aisat.

MonkeyGlasses

MonkeyGlasses

219 €

Pyöreän kehyksen kanssa kuulut trendikkäimpien silmälasien käyttäjien joukkoon. MonkeyGlasses Lille mallissa on klassinen malli yhdistettynä ruusukullan hohtoon.

MonkeyGlasses

MonkeyGlasses

159 €

MonkeyGlasses Camel kehyksessä on jännä puumainen pinta. Pilotimainen muoto antaa kivan säväyksen kasvoilla.

Christian Lacroix

Christian Lacroix

279 €

Christian Lacroix CL1057 kehyksessä on raikas lilan sininen värisävy. Aisaa ja kulmaa koristaa kaunis havannan sävy.

Christian Lacroix

Christian Lacroix

279 €

Tulen punainen ja upea, nämä sanat kuvaavat erinomaisesti Christian Lacroix CL1071 mallia.

Christian Lacroix

Christian Lacroix

279 €

Musta on aina in! Christian Lacroix CL1073 on tummunpuhuvan klassinen ja sopii tyyliin kuin tyyliin.

Ray-Ban

Ray-Ban

199 €

Ray-Ban Clubmaster on yksi ikonisimmista aurinkolaseista. Tässä Ray-Ban 4246V voit astia Clubmasterin hengen, mutta uudessa pyöreässä muodossa.

Ray-Ban

Ray-Ban

209 €

Ray-Ban 7151 Hexagonal on uuttaa muotoilua ikoniselta aurinko- ja silmälasimerkiltä. Tuleeko tästä mallista Wayfarerin kaltainen ikiklassikko?

Ray-Ban

Ray-Ban

179 €

Ray-Ban 6414 on kevyt, mutta samalla erottuva kehys. Hopeisten metalliosien kanssa ryhtiä kehykseen tuo musta etuosa

Tarjousehdot

Tarjous koskee uusia silmälasi- tai aurinkolasitilauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin. Mikäli linssit halutaan omiin jo käytössä olleisiin kehyksiin, peritään lisäksi hiontamaksu 100 €. Sinistä valoa suodattava tai tummuva lisäominaisuus kaupan päälle yksilöllisiin ja räätälöityihin linsseihin. Tarjous voimassa 30.9.2018 asti.