Lähipainotteiset linssit

Lähityö on lisääntynyt ja muuttanut muotoaan merkittävästi johtuen erilaisten digitaalisten laitteiden kasvavasta käytöstä. Samaan aikaan työnäkeminen on muuttunut haasteellisemmaksi entistä isompien ja leveämpien näyttöjen ansioista.

Lähipainotteiset linssit lukemiseen ja päätetyöskentelyyn

Uusimmat räätälöidyt linssit voidaan valmistaa yksilöllisesti painottaen joko lukemista, päätetyöskentelyä tai kokous- ja asiakaspalvelutilanteita. Silmäasemalta löydät työnäkemiseenkin sopivat lähipainotteiset linssit yksitehoina, syväterävinä tai toimistomonitehoina. Syväterävät ja toimistomoniteholinssit tukevat myös hyvää työergonomiaa, koska linssit voidaan räätälöidä yksilöllisten näkötarpeiden mukaan painottaen haluttua työskentelyetäisyyttä.

Workstyle

 

Räätälöity

599 €

WorkStyle V+ linssit ovat optimoitu tämän päivän työympäristöön, kun hallittavana on useita laitteita yhtä aikaa. WorkStyle räätälöidään jokaisen käyttäjän henkilökohtaisiin työ- ja käyttöolosuhteisiin. Kolmella eri linssirakenteella saavutetaan helposti tarvittavalle etäisyydelle optimaalinen näkökenttä. Molempien silmien voimakkuksien huomioiminen linssisuunnittelussa helpottaa silmien välisistä voimakkuuseroista johtuvia oireita, kuten päänsärkyä ja silmien väsymistä. Lisäksi linssit ovat kevyet ja ohuet ja sopivat kaikkiin kehyksiin.

Space – Linssin rakenne on suunniteltu niin, että ne toimivat lähityöskentelyssä ja neuvotteluhuoneolosuhteissa tavanomaisia moniteholinssejä paremmin. Tämän lisäksi linsseillä näkee liikkua sisätiloissa.

Screen – Linssin rakenne on optimaalinen näyttöpäätetyöskentelyyn. Näköalue on leveimmillään noin käden mitan etäisyydellä, jonka vuoksi näköergonomia on hyvä. Linsseillä näkee noin parin metrin etäisyydelle terävästi.

Close – Linssin rakenne on suunniteltu tukemaan erittäin tarkkaa lähityöskentelyn tarvetta. Pääpainopiste on lukuetäisyydellä. Linsseillä näkee noin metrin etäisyydelle terävästi.

PINNOITE

Hi-Vision Longlife pinnoite: heijastuksen esto, erittäin kova, likaa ja pölyä hylkivä, antistaattinen, 100 % UV-suoja ja helposti puhdistettava

LISÄOMINAISUUDET

Lisäohennukset 1,67 +50 €, 1,74 +100 €, BlueControl sinisen valon suodatus +50 €

 

 

Tact

Erinomainen

429 €

Tact toimistomoniteholinssit ovat muotoiltavissa monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Linssit ovat optimoitu näyttöpäätteelle sekä asiakaspalveluun. Lisäksi Tact on mitoituksen ja voimakkuuksien säädön avulla muotoiltavissa esim. golfiin.

PINNOITE

Hi-Vision Longlife pinnoite: heijastuksen esto, erittäin kova, likaa ja pölyä hylkivä, antistaattinen, 100 % UV-suoja ja helposti puhdistettava

LISÄOMINAISUUDET

Lisäohennukset 1,6 +50 €, BlueControl sinisen valon suodatus +50 €

Lecture

Hyvä

249 €

Lecture on syväterävä lähilinssi, joka toimii päätetyössä, kun käytössä on maksimissaan yksi pääte. Voimakkuuksista riippuen näköalue optimoidaan puolesta metristä eteenpäin.

PINNOITE

Kolme vaihtoehtoa: Hi-Vision Aqua pinnoite heijastuksen esto, kova, vettä hylkivä ja 100 % UV-suoja

Hi-Vision Longlife heijastuksen esto, erittäin kova, likaa ja pölyä hylkivä, antistaattinen, 100 % UV-suoja ja helposti puhdistettava (+100 €)

Hi-Vision Longlife heijastuksen esto, erittäin kova, likaa ja pölyä hylkivä, antistaattinen, 100 % UV-suoja ja helposti puhdistettava ja 1,6 ohennus (+150 €)

Addpower

Perus

149 €

Addpower on syväterävä lähilinssi, jolla voi nähdä tavallista lukulasia pidemmälle. Linssi sopii erityisesti paljon lukevalle tai käsitöitä tekevälle.

PINNOITE

Kova pinta

Hinnat sisältävät aina kaksi linssiä. Kuvituskuvat ovat suuntaa antavia.

Silmälasiturva

Pelkäätkö uusien silmälasiesi rikkoutuvan? Silmälasiturva on  tuoteturva, joka korvaa silmälaseille tai aurinkolaseille sattuneet vahingot ja rikkoutumiset kahden vuoden ajan.

Silmälasiturvan hinta

  • Yksiteholasit 30 euroa
  • Moniteholasit 50 euroa

Huippuunsa kehitetyt linssit Silmäasemalta

Meiltä löydät juuri sinulle parhaiten sopivat ja räätälöidyt linssit

Yleisiä kysymyksiä lähipainotteisista linsseistä

Mitä eroa on syväterävällä ja toimistomoniteholla?

Syväterävät linssit ovat ns. lähilinssejä, joilla näkee lukea sekä pääte-etäisyydelle. Niillä ei näe kauas ja liikkuminen niiden kanssa voi olla vaikeaa. Syväterävillä linsseillä voidaan parantaa näköergonomiaa merkittävästi esim. päätetyössä. Toimistomonitehot ovat lähilaseja, joilla pystyy liikkumaan sisätiloissa. Niissä on tavallisia monitehoja leveämmät katselualueet lähelle ja päätteelle.

Korvaako työnantajani minulle päätelasit?

Syväteräviä lähilaseja kutsutaan usein päätelaseiksi. Työnantaja on velvollinen korvaamaan yleensä ikänäköiselle työntekijälle erityistyölasit mikäli työntekijän omat siviililasit ovat ajan tasalla, eikä työpistettä voida muuttaa ergonomisilla säädöillä niin, että omat lasit siinä toimisivat. Erityistyölasien korvaamisesta päättää aina työnantaja yhdessä työterveyshuollon kanssa, josta lähetetään tarvittaessa erityistyölasitarkastukseen. Lue lisää työnäköpalveluista.

Miten pitkään lasien valmistus kestää?

Lasien valmistukseen kuluu yleensä noin 10 työpäivää. Toimitusaika vaihtelee valitun linssityypin, kehyksen ja kuljetuksen ajoituksen johdosta. Parhaiten juuri sinun silmälasien valmistusajan saat tietoon tiedustelemalla sitä myymälästä.

Voiko vanhat linssit hioa uuteen kehykseen

Yleensä linssit valmistetaan juuri valittuun kehykseen parhaiten sopivaksi. Linssit keskiöidään silmäterävälimittasi mukaisesti ja mitoitetaan oikealle korkeudelle, jotta näkisit niillä hyvin. Jos nämä samat linssit saadaan hiottua uuteen kehykseen, eivät mitat ole enää voimassa ja voi olla ettei linssit enää toimi halutulla tavalla.

Sininen valo on luonnollista valoa, jota on aivan tavallisessa auringonvalossa. Altistumme kuitenkin sille enemmän kuin koskaan ennen, sillä tietokoneen, älylaitteiden ja television valo on juuri sinistä valoa.

Silmäasema palvelee sinua

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi chatissa, sähköpostitse ja puhelimitse p. 010 190 200 (mpm/pvm) / asiakaspalvelu@silmaasema.fi

Soita

010 190 200

(mpm/pvm) Chat ja asiakaspalvelu avoinna: ma-pe klo 8 - 21, la 9 - 18.