Moniteholinssit

Moniteholinssit tarjoavat portaatonta näkemistä kaikille katseluetäisyyksille. Näköalueet sulautuvat tasaisesti toisiinsa, jolloin epämukavuudet etäisyyden muutoksissa kuten portaissa ja autolla ajettaessa poistuvat. Meiltä löydät valikoimista juuri sinun käyttötarpeisiin soveltuvat linssit.

Juuri sinulle sopivat moniteholinssit

Näkemisen haasteet ovat muuttuneet. Työssä tulee nähdä eri etäisyyksille, harrastukset ja nykypäivän arkitilanteet asettavat näkemiselle omat vaatimuksensa. Tablettien ja älypuhelimien myötä katseluetäisyydet ovat lyhentyneet, ja silmät joutuvat työskentelemään entistä enemmän lähelle katsottaessa. Silmien toiminnalliset puutteet ja silmien välisistä voimakkuuseroista johtuvat haasteet tulevat nopeammin esille.

Yksilölliset ja juuri sinulle räätälöidyt Räätälöity Plus -moniteholinssit ovat ensimmäiset moniteholinssit, joissa on huomioitu oikean ja vasemman silmän eroavaisuudet. Räätälöity Plus -moniteholinssit ovat asiakkaan tarpeiden mukaan täysin räätälöitävissä tarkan näkemisen alueille, kauas, tietokoneelle ja lähelle. Linssit valmistetaan ja mitoitetaan yksilöllisesti jokaiselle käyttäjälle.

Havainnekuva

Räätälöity plus

499,50 € (999 €)

MyStyle V+ on yksi maailman kehittyneimmistä moniteholinsseistä. Linssissä ei ole valmista rakennetta vaan ne räätälöidään käyttäjän toiveiden mukaisesti, jolloin ongelmat, kuten päänsärky, silmien rasittuminen ja näköalueiden kapeus saadaan minimoitua.

PINNOITE

Hi-Vision Longlife pinnoite: heijastuksen esto, erittäin kova, likaa ja pölyä hylkivä, antistaattinen, 100 % UV-suoja ja helposti puhdistettava

LISÄOMINAISUUDET

Lisäohennukset 1,67 +25 € (50 €), 1,74 +50€ (100 €), Sensity auringossa tummuvuus +25 € (50 €), BlueControl sinisen valon suodatus +25 € (50 €), EyeGenius prismalinssi +25 € (50 €)

Havainnekuva

Räätälöity

449,50 € (899 €)

LifeStyle 3i linssit ovat räätälöitävissä asiakkaan käyttötarpeet huomioden. Linssit ovat suunniteltu tämän päivän näkötarpeisiin esim. laajakuvanäytöille ja älylaitteisiin. Linssien hiontatekniikka parantaa kontrastia ja portaissa liikkumista. LifeStyle 3i sopii kaikkiin kehyksiin.

PINNOITE

Hi-Vision Longlife pinnoite: heijastuksen esto, erittäin kova, likaa ja pölyä hylkivä, antistaattinen, 100 % UV-suoja ja helposti puhdistettava

LISÄOMINAISUUDET

Lisäohennukset 1,67 +25 € (50 €), 1,74 +50€ (100 €), Sensity auringossa tummuvuus +25 € (50 €), BlueControl sinisen valon suodatus +25 € (50 €)

Havainnekuva

Yksilöllinen

379,50 € (759 €)

LifeStyle 3 linssit ovat yksilöitävissä asiakkaan käyttötarpeet huomioden. Linssit ovat suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön eri ominaisuuksia painottaen. Tarkempi hiontatekniikka parantaa kontrastia ja keinuttavuus on minimoitu. Perinteistä moniteholinssiä parempi käyttömukavuus.

PINNOITE

Hi-Vision Longlife pinnoite: heijastuksen esto, erittäin kova, likaa ja pölyä hylkivä, antistaattinen, 100 % UV-suoja ja helposti puhdistettava

LISÄOMINAISUUDET

Lisäohennukset 1,67 +25 € (50 €), 1,74 +50€ (100 €), Sensity auringossa tummuvuus +25 € (50 €), BlueControl sinisen valon suodatus +25 € (50 €)

 

Havainnekuva

Erinomainen

279,50 € (559 €)

Balansis moniteholinssit edustavat perinteistä moniteholinssisuunnittelua. Linssit toimivat peruslinssiä paremmin esimerkiksi ulkona liikkuttaessa tai älylaitteita käytettäessa.

PINNOITE

Super Hi-Vision pinnoite: heijastuksen esto, kova, likaa ja vettä hylkivä ja 100 % UV-suoja

LISÄOMINAISUUDET

Lisäohennukset 1,67 +25 € (50 €), Sensity auringossa tummuvuus +25 € (50 €)

Havainnekuva

Hyvä

179,50 € (359 €)

Amplitude moniteholinssit edustavat rakenteeltaan perinteistä linssisuunnittelua. Ne sopivat kakkoslaseiksi tai yleislaseiksi, joilla ei tarvitse työskennellä.

PINNOITE

Hi-Vision Aqua pinnoite: heijastuksen esto, kova, vettä hylkivä ja 100 % UV-suoja

Havainnekuva

Perus

74,50 € (149 €)

SA Moniteholinssit ovat ohentamattomia perusmoniteholinssejä. Ne sopivat varalaseiksi tai yleislaseiksi, jolla ei tarvitse työskennellä.

PINNOITE

Kolme vaihtoehtoa: pinnoittamaton tai kovapinta (+25 € 50 €) tai kova- ja heijastuksenestopinta (+55 € 110 €)

Hinnat sisältävät aina kaksi linssiä. Näköaluekartat ovat havainnekuvia ja todelliset näköalueet määräytyvät omien voimakkuuksien ja näköjärjestelmän mukaan.

Silmälasiturva

Pelkäätkö uusien silmälasiesi rikkoutuvan? Silmälasiturva on  tuoteturva, joka korvaa silmälaseille tai aurinkolaseille sattuneet vahingot ja rikkoutumiset kahden vuoden ajan.

Silmälasiturvan hinta

  • Yksiteholasit 30 euroa
  • Moniteholasit 50 euroa

Huippuunsa kehitetyt linssit Silmäasemalta

Meiltä löydät juuri sinulle parhaiten sopivat ja räätälöidyt linssit

Yleisiä kysymyksiä monitehoista

Miksi moniteholinsseissä on suuria hintaeroja?

Moniteholinssit kehiteltiin vuosikymmeniä sitten silloisilla valmistusmenetelmillä. Markkinoilla on edelleen 20-30 vuotta vanhalla tekniikalla valmistettuja linssejä. Tämän päivän linsseissä on pystytty käyttämään paljon korkeamman asteen tekniikkaa sekä ottamaan paremmin asiakkaan yksilöllisiä mittoja huomioon linssien valmistuksessa. Lisäksi ymmärrys yhteisnäön toiminnasta sekä oikean voimakkuusvaikutuksen tuottaminen terävästi verkkokalvolle on kehittynyt. Nykyään pystymmekin valmistamaan täysin käyttäjälleen räätälöityjä linssejä.

Miksi uusilla moniteholinsseillä keinuttaa tai näkeminen on outoa?

Näkeminen on hyvin pitkälti opittua aivotyötä. Näköaivokuorellemme on jäänyt muistiin edellisillä silmälaseilla näkemä totuttu kuva. Kun asetamme uudella voimakkuudella ja/tai linssityypillä varustetut silmälasit silmien eteen, poikkeaa tuo kuva totutusta. Aivoilla kestää jonkin aikaa oppia käsittelemään uutta kuvaa, jonka aikana saattaa esiintyä huimausta, keinuntaa, päänsärkyä tai epätarkkuutta. Kun aivot ovat oppineet uuden kuvan, voi laseja vaihdella ilman suurempaa ongelmaa. Silmäasemalta saat aina kaikkiin silmälaseihin ja voimakkuuksilla oleviin aurinkolaseihin 100 päivän tyytyväisyystakuun. Lue lisää tyytyväisyystakuusta.

Miten osaan valita oikean moniteholinssin?

Moniteholinssejä valittaessa kannattaa keskustella myymälässä asiantuntijan kanssa. Teemme sinulle tarvittaessa henkilökohtaisen näköprofiilin, joka määrittelee erittäin tarkkaan sinulle parhaiten sopivat linssit. Linssivalintaan vaikuttaa aina tyytyväisyytesi edellisiin laseihin, muutokset näössäsi sekä valittu kehys ja sen istuvuus kasvoilla.

Miten pitkään lasien valmistus kestää?

Lasien valmistukseen kuluu yleensä noin 10 työpäivää. Toimitusaika vaihtelee valitun linssityypin, kehyksen ja kuljetuksen ajoituksen johdosta. Parhaiten juuri sinun silmälasien valmistusajan saat tietoon tiedustelemalla sitä myymälästä.

Voiko vanhat linssit hioa uuteen kehykseen?

Yleensä linssit valmistetaan juuri valittuun kehykseen parhaiten sopivaksi. Linssit keskiöidään silmäterävälimittasi mukaisesti ja mitoitetaan oikealle korkeudelle, jotta näkisit niillä hyvin. Jos nämä samat linssit saadaan hiottua uuteen kehykseen, eivät mitat ole enää voimassa ja voi olla ettei linssit enää toimi halutulla tavalla.

Kaksiteholinssit

Kaksiteholinsseillä tarkoitetaan linssejä, joilla näkee kahdelle etäisyydelle; lähelle ja kauas. Kaksiteholinsseissä on näkyvä raja kauko- ja lähiosan välillä. Kaksitehoilla saavutetaan yleensä erittäin laaja näkökenttä kauas eivätkä ne keinuta. Lähisegmentin läpi katsottaessa näkee lukea. Voimakkuuksista riippuen kaksiteholinssit eivät välttämättä sovi pääte-etäisyydelle.

 

Kaksiteholinssit

 

KAKSITEHOLINSSIT 199,50 € (399 €)

PCT 28 kaksiteholinssi on perinteisen linssitekniikan kaksiteholinssi. Linssistä löytyy kauko- ja lähialue.

PINNOITE

Super Hi-Vision pinnoite: heijastuksen esto, kova, likaa ja vettä hylkivä ja 100 % UV-suoja

LISÄOMINAISUUDET

Lisäohennus ja parempi Hi-Vision Longlife pinnoite +50 € (100 €) tai Sensity auringossa tummuvuus ja parempi Hi-Vision Longlife pinnoite +75 € (150 €)

 

Sininen valo on luonnollista valoa, jota on aivan tavallisessa auringonvalossa. Altistumme kuitenkin sille enemmän kuin koskaan ennen, sillä tietokoneen, älylaitteiden ja television valo on juuri sinistä valoa.

Silmäasema palvelee sinua

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi chatissa, sähköpostitse ja puhelimitse p. 010 190 200 (mpm/pvm) / asiakaspalvelu@silmaasema.fi

Soita

010 190 200

(mpm/pvm) Chat ja asiakaspalvelu avoinna: ma-pe klo 8 - 21, la 9 - 18.