Yksiteholinssit

Silmäasemalla on laaja valikoima yksiteholinssejä erilaisten taittovirheiden korjaamiseen. Voit valita linssisi peruslinsseistä räätälöityihin. Korkeatasoiset yksiteholinssit valmistetaan yksilöllisten tarpeittesi mukaisesti viimeisimmällä linssiteknologialla, jotta sinä näkisit parhaiten, ja katselusi olisi miellyttävää ja tarkkaa.

Juuri sinulle sopivat yksiteholinssit

Mieti aina ennen linssien valintaa, mitä lisäominaisuuksia tarvitset yksiteholinsseihisi. Haluatko ohennetut linssit, auringon valossa tummuvat linssit vai linssit, jotka estävät sinisen valon eli näyttöpäätevalon haittoja?

Räätälöidyt viimeisen teknologian ja hiontatekniikan linssit maksavat enemmän kuin perusvarastolinssit tai perinteisemmän teknologian ja hiontatekniikan linssit. Linssien hintaan vaikuttavat:

  • linssin rakenne
  • linssin ohennus ja materiaali
  • hiontatekniikat
  • linssissä käytetty teknologia
  • linssipinnoitteet
Havainnekuva

 

Räätälöity

349 €

Nulux iDentity V+ on teräväpiirtolinssi, jonka reuna-alueillakin optiikka on terävää yksilöityjen mitoitusten ja linssiteknologian ansiosta. Linssi on erittäin kevyt ja ohut. Sopii erityisen hyvin suurille voimakkuuksille sekä silloin, kun silmien välillä on voimakkuuseroa.

PINNOITE

Hi-Vision Longlife pinnoite: heijastuksen esto, erittäin kova, likaa ja pölyä hylkivä, antistaattinen, 100 % UV-suoja ja helposti puhdistettava

LISÄOMINAISUUDET

Lisäohennukset 1,67 +50 €, 1,74 +100 € Sensity auringossa tummuvuus +50 €, BlueControl sinisen valon suodatus +50 €, EyeGenius prismalinssi +50 €

Erinomainen

399 €

Sync III yksiteholinssi on suunniteltu erityisesti vähentämään tai ennaltaehkäisemään digitaalisten laitteiden aiheuttamaa silmien rasitusta. Sopii 13–45 vuotiaille, jotka viettävät yli 2 tuntia päivässä digitaalisten laitteiden tai lähityöskentelyn parissa.

PINNOITE

Hi-Vision Longlife pinnoite: heijastuksen esto, erittäin kova, likaa ja pölyä hylkivä, antistaattinen, 100 % UV-suoja ja helposti puhdistettava

LISÄOMINAISUUDET

Lisäohennukset 1,67 +50 €, Sensity auringossa tummuvuus +50 €, BlueControl sinisen valon suodatus +50 €

Erinomainen

299 €

Hilux on kevyt ja ohut yksiteholinssi, joka sopii kaikille yksiteholinssien käyttäjille.

PINNOITE

Hi-Vision Longlife pinnoite: heijastuksen esto, erittäin kova, likaa ja pölyä hylkivä, antistaattinen, 100 % UV-suoja ja helposti puhdistettava

LISÄOMINAISUUDET

Lisäohennukset 1,67 +50 €, Sensity auringossa tummuvuus +50 €

Tasokas

249 €

Kevyt ja ohut yksiteholinssi, joka sopii, kun voimakkuutta on >+-2.50 DPT.

PINNOITE

Super Hi-Vision pinnoite: heijastuksen esto, kova, likaa ja vettä hylkivä ja 100 % UV-suoja

LISÄOMINAISUUDET

Lisäohennukset 1,67 +50 €

Hyvä

159 €

Ohut ja edullinen yksiteholinssi, joka sopii perusvoimakkuuksille.

PINNOITE

HMC pinnoite: heijastuksen esto, kova ja 100 % UV-suoja

Perus

39 €

Ohentamaton ja pinnoittamaton peruslinssi, joka sopii tilapäiseen käyttöön.

PINNOITE

Kaksi vaihtoehtoa: pinnoittamaton tai kovapinta (+40 €)

Hinnat sisältävät aina kaksi linssiä. Kuvituskuva on suuntaa antava.

Silmälasiturva

Pelkäätkö uusien silmälasiesi rikkoutuvan? Silmälasiturva on  tuoteturva, joka korvaa silmälaseille tai aurinkolaseille sattuneet vahingot ja rikkoutumiset kahden vuoden ajan.

Silmälasiturvan hinta

  • Yksiteholasit 30 euroa
  • Moniteholasit 50 euroa

Huippuunsa kehitetyt linssit Silmäasemalta

Meiltä löydät juuri sinulle parhaiten sopivat ja räätälöidyt linssit

Yleisiä kysymyksiä yksitehoista

Onko yksiteholinsseissä eroja?

Kyllä. Yksiteholinssejä valmistetaan erilaisilla hiontatekniikoilla, niissä saattaa olla erilaisia rakenteita ja niitäkin voidaan räätälöidä käyttötarkoitukset huomioiden. Esimerkiksi räätälöidyillä yksiteholinsseillä saadaan laadukkaampi ja terävämpi optiikka hiottua linssien laidasta laitaan, koska ne suunnitellaan asiakkaan valitsemaan kehykseen. Digitaalinen linssilaskentaohjelma määrittelee näille linsseille voimakkuuden, joka tuottaa täsmällisen tarkasti halutun voimakkuusvaikutuksen silmälle. Lisäksi yksiteholinssissä on vaihtoehtoja henkilöille, jotka käyttävät paljon lähinäköään, mutta tarvitsevat tarkkaa kaukonäköä samanaikaisesti.

Kuinka paljon linssit pienentävät tai suurentavat silmiä?

Linssin voimakkuus, linssin pintarakenne ja taitekerroin vaikuttavat siihen kuinka paljon linssit pienentävät tai suurentavat. Mitä suurempi taitekerroin, sitä pienempi vaikutus on. Usein taitekertoimista puhutaan nimellä ohennus. Voimakkuudesta riippuen henkilökuntamme osaa suositella sinulle oikeaa linssiä. Lähtökohtaisesti myymämme linssit alkavat kerran ohennetusta materiaalista 1.6. Kun voimakkuus on lähellä +-3,00, voidaan siirtyä jo 2 x ohennettuun ja taas +-6 alkaen 3x ohennettuun. Kehysvalinnalla ja yksilöllisillä mitoillasi on myös vaikutusta. Siistein lopputulos saadaan aina räätälöidyillä linsseillä.

Miten pitkään lasien valmistus kestää?

Lasien valmistukseen kuluu yleensä noin 10 työpäivää. Toimitusaika vaihtelee valitun linssityypin, kehyksen ja kuljetuksen ajoituksen johdosta. Parhaiten juuri sinun silmälasien valmistusajan saat tietoon tiedustelemalla sitä myymälästä.

Voiko vanhat linssit hioa uuteen kehykseen?

Yleensä linssit valmistetaan juuri valittuun kehykseen parhaiten sopivaksi. Linssit keskiöidään silmäterävälimittasi mukaisesti ja mitoitetaan oikealle korkeudelle, jotta näkisit niillä hyvin. Jos nämä samat linssit saadaan hiottua uuteen kehykseen, eivät mitat ole enää voimassa ja voi olla ettei linssit enää toimi halutulla tavalla.

Sininen valo on luonnollista valoa, jota on aivan tavallisessa auringonvalossa. Altistumme kuitenkin sille enemmän kuin koskaan ennen, sillä tietokoneen, älylaitteiden ja television valo on juuri sinistä valoa.

Silmäasema palvelee sinua

Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Asiakaspalvelijamme vastaavat kysymyksiisi chatissa, sähköpostitse ja puhelimitse p. 010 190 200 (mpm/pvm) / asiakaspalvelu@silmaasema.fi

Soita

010 190 200

(mpm/pvm) Chat ja asiakaspalvelu avoinna: ma-pe klo 8 - 21, la 9 - 18.