Linssileikkaus

Linssileikkaus eli ikänäköleikkaus Silmäasemalla sopii erityisesti sinulle, joka olet yli 45-vuotias ja haluat eroon silmälaseista. Linssileikkauksella voidaan korvata lukulasit, kaukolasit tai moniteholasit ja poistaa hajataitto. Se antaa sinulle vapauden valita itse, miten näet.

Näe kuten haluat

Silmäaseman linssileikkauksessa silmän oma linssi korvataan uudella keinolinssillä, jonka ominaisuudet valitaan juuri sinun toiveidesi ja näkemisen tarpeidesi mukaan. Linssileikkaus Monitehon avulla voit jopa päästä kokonaan eroon silmälaseista.

Nopea ja turvallinen linssileikkaus on teknisesti täsmälleen samanlainen kuin kaihileikkaus, maailman yleisin silmäleikkaus. Silmäsairaaloissamme linssileikkauksia tekevät asiantuntevat silmälääkärit, joilla on kokemusta jopa tuhansista leikkauksista.

Maksuton hoitoarvio

Hoitoarviossa käyt läpi asiantuntijamme kanssa, miten tällä hetkellä näet, miten haluaisit nähdä ja mitä voit odottaa leikkaukselta.
Kerromme myös tarkemmin leikkauksen rahoituksesta ja hinnoista. Hoitoarvio on maksuton ja se ei sido sinua mihinkään.

Linssileikkaus askel askeleelta:

1. Maksuton hoitoarvio

Hoitoarviossa keskustelet asiantuntijamme kanssa silmiesi terveydestä, näöstäsi ja toiveistasi leikkauksen suhteen. Saat arvion leikkauksen lopputuloksesta, ja kuulet lisää leikkaushinnoista ja rahoitusratkaisuista.

Hoitoarvio on aina maksuton eikä velvoita sinua mihinkään.

2. Esitutkimus

Esitutkimuksessa leikkaava silmälääkäri tutkii silmäsi. Tutkimustulosten ja toiveidesi pohjalta suunnittelette yhdessä sinulle sopivimman leikkauksen, ja lääkäri määrittää keinolinssisi vahvuuden. Uusi keinolinssi voi korvata nykyiset lähi-, kauko- tai monitehosilmälasisi. Leikkaukseen pääset aina jonottamatta, yleensä 2-3 viikon kuluessa esitutkimuksesta.

3. Leikkaus

Leikkauspäivänä vietät silmäsairaalassa 2–3 tuntia, josta itse linssileikkaus vie vain 15–20 minuuttia. Leikkaus tehdään mukavassa makuuasennossa. Puuduttavien silmätippojen ansiosta linssileikkaus on lähes kivuton. Leikkauksen aikana lääkäri kertoo sinulle toimenpiteen tärkeimmät vaiheet.

4. Toipuminen

Leikkauksen jälkeen pääset kotiin jo noin tunnin kuluttua. Näkösi paranee heti ja kirkastuu lisää seuraavien vuorokausien aikana. Saat mukaasi silmäsi leikanneen lääkärin puhelinnumeron siltä varalta, että sinulle tulee jotain kysyttävää. Silmäsi saattavat olla muutaman päivän ajan hieman arat tai valoherkät. Käytä lääkärin määräämiä silmätippoja ohjeen mukaan, yleensä neljästi päivässä kolmen viikon ajan. Voit tehdä tavallisia askareita kuten lukea ja ulkoilla jo heti leikkausta seuraavana päivänä. Vältä kuitenkin noin viikon ajan saunomista, uimista, meikkaamista, silmien hieromista tai painamista sekä fyysistä rasitusta.

5. Jälkitarkastus

Jälkitarkastus sovitaan tavallisesti 4-6 viikon päähän leikkauksesta. Jälkitarkastuksen tekee yleisimmin silmäsi leikannut lääkäri. Siinä katsotaan, että leikkaus on onnistunut ja olet toipumassa hyvin.

Hinnat

Ennen linssileikkausta tulee käydä esitutkimuksessa, jossa leikkaus suunnitellaan huolellisesti leikkaavan lääkärin kanssa. Leikkaukseen pääset jonottamatta ja voit itse valita leikkaavan lääkärin, leikkauspaikan ja -ajan.

Yhdessä lääkärin kanssa päätätte, tehdäänkö linssileikkauksesi yksitehoisella, hajataittoa korjaavalla vai moniteholinssillä. Linssileikkaus Hajataiton hintaan kuuluu erikoislinssi, joka korjaa sekä lähi- tai kaukonäön että hajataiton. Linssileikkaus Monitehossa silmän oman linssin tilalle laitetaan monitehosilmälasit korvaava moniteholinssi.

Leikkauksen kokonaishinta muodostuu esitutkimuksesta, leikkauksesta sekä jälkitarkastuksesta.
Hoitoarvio on maksuton ja se ei sido sinua mihinkään.

Suuntaa-antavat hinnat linssileikkaukselle

Toimenpide Hinta
Hoitoarvio 0 €
Mahdollinen silmälääkärin esitutkimus erikoislinssivalintojen yhteydessä 100 - 250 €
Linssileikkaus 995 - 1495 € / silmä
Linssileikkaus hajataitto 1795 - 2200 € / silmä
Linssileikkaus moniteho 2095 - 2550 € / silmä
Jälkitarkastus 80 - 180 €
Toimistomaksu 16 €
Rahoitus 24 kk  alk. 46 € / kk

 

Rahoitus - 24 kk koroton ja kuluton maksuaika

Jokaisella on oikeus nähdä hyvin. Tarkka näkö ei mielestämme saisi jäädä kenellekään haaveeksi, ja siksi tarjoamme sinulle helpon ja joustavan tavan maksaa kaikki palvelumme. Silmäsairaalatilin avulla voit maksaa leikkauksen sinulle sopivissa erissä. Nyt saat jopa 24 kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Kampanja on voimassa 31.12.2018 asti.

Askarruttaako linssileikkaus?

Silmäaseman hoitoarviossa asiantuntijamme arvioi leikkauksen sopivuuden sinun silmillesi. Et sitoudu mihinkään ja saat tilaisuuden keskustella sinua mietityttävistä asioista. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalvelijaamme chatin kautta tai puhelimitse.

Soita

010 190 201

Kysy chatissa

Avaa chat

(mpm/pvm) Chat ja asiakaspalvelu avoinna: ma-pe klo 8 - 21, la 9 - 18.